Ajankohtaista

Turun Yrittäjien Vuoden 2016 Hantvärkkäri

Turun Yrittäjien hallitus valitsi minut vuoden 2016 Hantvärkkäriksi. Halusin jakaa palkinnon ompelijani, yrittäjä Aila Makkulan kanssa, teemme hienoa yhteistyötä.

”Lämmin kiitos hallitukselle valinnasta.

Minulle henkilökohtaisesti kestävä kehitys ja kotimaisuus ovat erittäin tärkeitä, oikeastaan jopa itsestäänselvyyksiä omassa arjessani. Samoin työssäni nämä arvot ovat tärkeät, oikeastaan pohja kaikelle mitä teen.

Ikävä kyllä vaatteiden massatuotannosta on tullut kaatopaikat täyttäviä kertakäyttötuotteita. Onneksi meitä vaatetusalan ammattilaisia on vielä Suomessa tarjoamassa tälle vaihtoehdon.

Laadukas, ajaton ja kestävä, kotimainen vaate työllistää suomalaisia, on ekologinen valinta sekä myös käyttäjälleen tärkeä osa arjen hyvinvointia.

Toivon, että yhteistyöllä ja kuluttajien valinnoilla vaatetusala Suomessa voisi jatkaa kannattavampana ja työllistävämpänä tulevaisuudessa.”

(Turun Yrittäjien tilaisuus 24.11.2016 puhe)

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3005389/Vuoden+hantvarkkareiksi+Turussa+Anitta+Luukinen+ja+Aila+Makkula

 

Dama Design mukana yhteistyössä:

 

Uuden muotoilun yhdistys

Uuden Muotoilun Yhdistyksen tavoitteenamme on tehdä turkulaista muotoilua ja muotoiluyrityksiä tunnetuksi asiakkaille.  Jokainen pienikin yritys työllistää Suomessa vastuullisesti ja ekologisesti, joten valinnoillasi on merkitystä!

Uuden muotoilun yhdistys Uuden muotoilun yhdistys on turkulaisten muotoilijoiden ja muotoilutoimijoiden perustama yhdistys, jonka tavoitteena on tehdä Turusta Suomen elinvoimaisin ja mielenkiintoisin muotoilukapunki Yhdistys kokoaa turkulaisen muotoiluosaamisen yhteen ja alkaa jatkossa järjestää muun muassa Turku Design Festivalia sekä alan ammattilaistapahtumia. Mikäli kiinnostaa osallistua toimintaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen uudenmuotoilunyhdistys@gmail.com.

Lue lisää toiminnasta:

https://www.facebook.com/uudenmuotoilunyhdistys

 

 

Fin B logo

Fin Brands toimii suomalaisten brändien puolesta. Uskomme, että maailmaa voidaan muuttaa yksi teko , yksi ostos kerrallaan.Tuotemerkin takana on aina aidosti suomalainen brändi ja/tai verkoston yhteistyön valmistama tuote. Tuote on valmistettu vastuullisesti, läpinäkyvästi ja kestävää kehitystä tukien.