Turun linna

Turun Linnaan suunnittelin renesanssikerroksen juhlatilojen sekä Juhana Herttuan Linnakahvilan tarjoilijoiden ja hovien puvut. Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn tilaajana oli Turun Linnan ravintolatoimintaa hoitava Sodexo Oy. Museoviraston hyväksymissä puvuissa tarjoiltiin myös kruununprinsessa Victorialle ja prinssi Danielille!

Turun Linnassa järjestetään myös ikimuistoisia häitä ja yksityistilaisuuksia, jopa 500 hengen juhlat tarjoillaan Linnan historiallisen tyylin mukaisesti.

 

Turun kaupungintalo

Turun Kaupungintalon henkilökunnalle suunnittelin vanhan rakennuksen henkeen sopivat tarjoiluasut. Asukokonaisuudet koostuvat edustusemäntien sekä nais-ja miestarjoilijoiden asuista, joihin erilaiset esiliinat, essumekot, irtokaulukset ja myssyt tuovat paljon erilaisia yhdistelmävaihtoehtoja.

Suunnittelussa ja toteutuksessa painottuivat kestävän kehityksen periaatteet. Materiaalina käytettiin pellavaa, kaikki puvut ommeltiin Turussa ja lähes kaikki käytetyistä pellavakankaista värjättiin Suomessa.

  Lisää kuvia ja tietoa Turun Kaupungintalosta

Vaskin seikkailusaari

Muumimaailman yhteydessä Naantalissa sijaitsevan Väskin seikkailusaareen suunnittelin puvut saaren koko henkilökunnalle. Kyläläiset, Metsästäjät, Merirosvot ja Salakuljettaja odottavat vieraita Väskin kesäisessä metsässä. Jokaiselle ”heimolla” oli oma tunnistettava tyylinsä ja värikoodinsa, jotta Väskissä vierailijat tiesivät, missä osassa saarta ollaan.

Puvuissa painottuivat ekologiset arvot, sillä niissä on käytetty runsaasti kierrätysmateriaaleja. Kirpputoreilta hankitut kirjontaliinat koristavat kyläläisten esiliinoja ja värikkäät huivit, pitsiliinat, vyöt ja turkikset viimeistelevät asuja. Uusina materiaaleina puvuissa käytettiin pellavaa ja puuvillaa.

Väskiin olen tehnyt jo kymmenen vuoden ajan erilaisia myyntituotteita, kestosuosikkina käsinpainettu merirosvolippu.

 

Tarjoiluasuja

Henkilökohtaisen ja ystävällisen palvelun lisäksi asiakas nauttii myös visuaalisesta ympäristöstä. Siksi haluamme tarjota kauniita ja yksilöllisiä tarjoiluasuja yrityksellenne. Asiakaslähtöisessä suunnittelussa lähtökohtina ovat yrityksen toimintaympäristö ja värimaailma. Miljööpukeutumisella luot asiakkaillesi lisää mieleenpainuvia kokemuksia!

  Asiakkaita myös :

Ruissalon Honkapirtti, Turku

Cafe Qwensel, Apteekkimuseon sisäpiha, Turku

Krookilan Juhlamummola, Krookilan kotiseutukeskus,  Raisio

Piispanranta Oy, Ala-Lemun kartano, Kaarina

Ota yhteyttä!  dama@damadesign.fi

 

Työasuja asiakaspalveluun

Kaipaatko kampaamoosi, kukkakauppaasi tai  hoitolaasi yksilöllisiä työasuja  itsellesi ja henkilökunnallesi? Halutessasi saat myös painatuksen tai brodeerauksen asuihin.

Turun Wieniläiskampaamon  henkilökunta oli tyylikäs kolmikko bambutunikoissa, joissa kullanvärinen logo painatus sekä mittojen mukaan tehdyt istuvat pellavahousut.

Työasuja myös hoitoalan henkilökunnalle, asiakkaina mm.  Bliss Clinic, Hoitola Niinamaaria  sekä Joogaterapia Harmonia.

YOTUELL hammaskeiju

Työnimellä Valkohammaskeiju  suunnittelin ja toteutin mainostoimisto ID BBN:n  toimeksiannosta kuvauspuvun helminauhoineen hampaita valkaisevalle Yotuelin uutuustuotteelle.
Tavoitteena oli mielikuva kauniista, luonnollisen valkoisista hampaista keveästi ja ilmavasti. Valkohammaskeiju kuvattiin mainosesitteisiin sekä tv-spottiin.

Asiakaslahjoja yrityksille

Yksilöllisiä liikelahjoja asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Laajan verkoston avulla löytyy myös muita  mielenkiintoisia tuotteita taitavilta suomalaisilta käsityöläisiltä.   Yhdessä tekstiilien kanssa voimme tarjota yksilöllisiä tuotepaketteja, kauniisti paketoituina!

  Asiakkaita mm.

Legioona Oy,  Turku

MTK Varsinais-Suomi, Raisio

Koko Design, Turku

Habilux Oy, Raisio

Ota yhteyttä!  dama@damadesign.fi

Leipomo Rosten

Leipomo Rosten valitsi turkulaisen ja kotimaisen työn arvon omille asiakkailleen. Leipä- ja herkku-uutuudet viedään tyylikkäissä pellavakasseissa asiakkaiden maisteltaviksi.