Työasut asiakaspalveluun

Haluaisitko yrityksellesi jotain erilaista ja mieleenpainuvaa?

 

 

Dama Design toteuttaa toiveidenne mukaan henkilökunnan yksilölliset työasut asiakaspalveluun, tarjoiluun, messuille tai mainoskuvauksiin.  Ideoimme juuri teidän yrityksenne miljööseen ja tunnelmaan sopivat työasut!

Tarjoamme yrityksille myös yksilöllisiä, käytännöllisiä ja laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettuja tekstiilituotteita liikelahjoiksi, kampanjatuotteiksi sekä myyntituotteiksi.

Suunnittelussa ja kotimaisessa valmistuksessa tärkeitä ovat kestävän kehityksen arvot. Vaatteet ja tuotteet ovat malleiltaan ajattomia ja pitkäikäisiä sekä tarvittaessa helposti korjattavia.

 

Yksilöllisiä työvaatteita tarjoiluhenkilökunnalle

Tarjoilija on ravintolapalvelun käyntikortti. Henkilökohtaisen ja ystävällisen palvelun lisäksi asiakas nauttii myös visuaalisesta ympäristöstä. Siksi haluamme tarjota kauniita ja laadukkaita tarjoiluasuja yrityksellenne. Asiakaslähtöisessä suunnittelussa lähtökohtina ovat yrityksen toimintaympäristö ja värimaailma. Miljööpukeutumisella luot asiakkaillesi lisää mieleenpainuvia kokemuksia!

Tarjoiluhenkilökunnalle suunnitelluissa työvaatteissa tärkeintä on toimivuus:  käytännölliset yksityiskohdat, liikkumisväljyys sekä kankaan kestävyys ja pesuominaisuudet. Asukokonaisuuksien suunnittelussa on mietitty myös erilaisia asuvaihtoehtoja esiliinoja, essumekkoja tai irtokauluksia vaihtamalla.