Tuotetunnus (SKU): 2014-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

KRISTA
housut, kapea lahje

133,00 

Helpota arkeasi! Taskulliset ”Krista”-housut ovat  arjen luottovaate, mukavasti joustavat ja napakasti istuvat.  Housuosan korkeus vyötärölle ja takana kuminauha. Helposti puettavat, ei vetoketjua. Kapea lahje on polvesta alaspäin kapeneva, melko tiukka nilkan kohdalta . Kangas todella miellyttävän tuntuista ja kestävää materiaalia, 60% viskoosi 35% polyamidi ja 5% elastaani. Koot 34-44. Malleilla koko 36. Vaatteen huolto Suositellaan 30 asteen pesua ja pesu ja silitys nurinpäin käännettynä. Kuosittele housut venyttäen napakasti. Housut venyvät jonkin verran, mutta kutistuvat pituuteensa kuivuessaan. Kun huollat vaatteen pesulapun ohjeiden mukaan niin se kestää pitkään hyvänä. Toimitus Mustat housut varastosta, toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tummansiniset ommellaan tilauksesta, toimitusaika 1-2 viikkoa. Voit laittaa myös toivomuksen lahkeen pituudesta, niin saat housut sopivan mittaisina. Koska housut ovat joustavaa materiaalia, suosittelemme tilaamaan mieluimmin  pienemmän koon jos jäät mittataulukon puoleenväliin. Askaruttaako väri ja materiaali? Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.   34 36 38 40 42…

Poista

Kuvaus

Helpota arkeasi!

Taskulliset ”Krista”-housut ovat  arjen luottovaate, mukavasti joustavat ja napakasti istuvat.  Housuosan korkeus vyötärölle ja takana kuminauha. Helposti puettavat, ei vetoketjua.

Kapea lahje on polvesta alaspäin kapeneva, melko tiukka nilkan kohdalta .

Kangas todella miellyttävän tuntuista ja kestävää materiaalia, 60% viskoosi 35% polyamidi ja 5% elastaani.

Koot 34-44.

Malleilla koko 36.

Vaatteen huolto
Suositellaan 30 asteen pesua ja pesu ja silitys nurinpäin käännettynä. Kuosittele housut venyttäen napakasti. Housut venyvät jonkin verran, mutta kutistuvat pituuteensa kuivuessaan. Kun huollat vaatteen pesulapun ohjeiden mukaan niin se kestää pitkään hyvänä.

Toimitus
Mustat housut varastosta, toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tummansiniset ommellaan tilauksesta, toimitusaika 1-2 viikkoa. Voit laittaa myös toivomuksen lahkeen pituudesta, niin saat housut sopivan mittaisina. Koska housut ovat joustavaa materiaalia, suosittelemme tilaamaan mieluimmin  pienemmän koon jos jäät mittataulukon puoleenväliin.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.

 

343638404244
Vyötärön ympärys707376808488
Lantion ympärys929598102106110
Lahkeen sisäpituus777879808080

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Valitse koko

, , , , , , , , , ,

Materiaali

, ,

Tuoteosasto

Väri

,