Tuotetunnus (SKU): 2008-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

MADELEIN
mekko, pitkähihainen

168,00 

Ajattoman tyylikäs mekko ”Madelein” -mekko on tyylikäs ja ajaton niin arkeen kuin iltamenoihin. Mukavan pehmeä materiaali päällä ja naisellisen muodokas malli. Materiaali 95% puuvilla/ 5% elastaani. Neuloksessa jännän kolmiulotteinen ”neulos”kuviopinta.  Knit-neulos on ekosertifioitua Ökö-Tex 100-laatua ja valmistetaan Saksassa, mekot ommellaan Turussa. Mallilla on päällä S-kokoinen siniharmaa ”Madelein”-mekko.  onylimääräistä moiree-ilmiötä, mitä valitettavasti ei saa pois. Neulos on luonnossa mattapintainen. Mekon värit ”Madelein”-mekkoa on saatavilla siniharmaasta koot XS, M ja L ja keskiharmaasta neuloksesta  koot L, XL ja XXL. Tummankarmaasta on saatavilla tilauksesta kaikki koot. Vaatteen huolto Suositellaan 30 asteen pesua ja kuosittelua kosteana. Kun huollat vaatteen pesulapun ohjeiden mukaan niin se kestää pitkään hyvänä. Toimitus Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää. Askaruttaako väri ja materiaali? Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.  

Poista

Kuvaus

Ajattoman tyylikäs mekko

”Madelein” -mekko on tyylikäs ja ajaton niin arkeen kuin iltamenoihin. Mukavan pehmeä materiaali päällä ja naisellisen muodokas malli.

Materiaali 95% puuvilla/ 5% elastaani. Neuloksessa jännän kolmiulotteinen ”neulos”kuviopinta.  Knit-neulos on ekosertifioitua Ökö-Tex 100-laatua ja valmistetaan Saksassa, mekot ommellaan Turussa.

Mallilla on päällä S-kokoinen siniharmaa ”Madelein”-mekko.  onylimääräistä moiree-ilmiötä, mitä valitettavasti ei saa pois. Neulos on luonnossa mattapintainen.

Mekon värit

”Madelein”-mekkoa on saatavilla siniharmaasta koot XS, M ja L ja keskiharmaasta neuloksesta  koot L, XL ja XXL. Tummankarmaasta on saatavilla tilauksesta kaikki koot.

Vaatteen huolto
Suositellaan 30 asteen pesua ja kuosittelua kosteana. Kun huollat vaatteen pesulapun ohjeiden mukaan niin se kestää pitkään hyvänä.

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.

 

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Valitse koko

, , , , ,

Materiaali

, ,

Tuoteosasto

Väri

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,