Tuotetunnus (SKU): 1026 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

SOFIA
ohut merinovilla neuletakki taskuilla

185,00 

Pehmeä merinovillainen neuletakki on varsinainen luottovaate.  Viimeistellyt taskut ja pieni kiinityshakanen. Pituus 82 cm koossa M. Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä 100% Ökö-Tex villaa. Merinoneule on valmistettu ja viimeistelty ilman haitallisia aineita eikä lampaille ole tehty mulesing-käsittelyä. Kangas on kudottu Italiassa. Vaatteen huolto Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Villavaate saattaa kutistua hieman koneessa, joten muotoile ja venyttele vaate kosteana muotoonsa. Toimitus Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää ja tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa. Askaruttaako väri ja materiaali? Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.

Poista

Kuvaus

Pehmeä merinovillainen neuletakki on varsinainen luottovaate.  Viimeistellyt taskut ja pieni kiinityshakanen. Pituus 82 cm koossa M.

Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä 100% Ökö-Tex villaa. Merinoneule on valmistettu ja viimeistelty ilman haitallisia aineita eikä lampaille ole tehty mulesing-käsittelyä. Kangas on kudottu Italiassa.

Vaatteen huolto
Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Villavaate saattaa kutistua hieman koneessa, joten muotoile ja venyttele vaate kosteana muotoonsa.

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää ja tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Valitse koko

, , , , , ,

Materiaali

Tuoteosasto

Väri

, , ,