Ale!
Tuotetunnus (SKU): 2013 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

MIIMI
mekko

138,00  80,00 

Viimeiset rennot raitamekot TASARAHA-hintaan 80 € Rento  ”Miimi”-mekko on 100% puuvillaa, kaunis pääntie ja reilut päällytaskut. Kangas on ohutta collageneulosta. Pystyraidallista ”Miimiä” saat  vihreän tai siniharmaan sävyisenä, pohja molemmissa luonnonvalkoinen. Vaatteen huolto Suositellaan 40 asteen pesua. Kun huollat vaatteen pesulapun ohjeiden mukaan niin se kestää pitkään hyvänä. Toimitus Saatavilla enää vihreän sävyisenä koko M ja siniharmaan sävyisenä koot M ja XL. Varastotuotteille toimitusaika 1-3 päivää. Askaruttaako väri ja materiaali? Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.

Poista

Kuvaus

Viimeiset rennot raitamekot TASARAHA-hintaan 80 €

Rento  ”Miimi”-mekko on 100% puuvillaa, kaunis pääntie ja reilut päällytaskut. Kangas on ohutta collageneulosta. Pystyraidallista ”Miimiä” saat  vihreän tai siniharmaan sävyisenä, pohja molemmissa luonnonvalkoinen.

Vaatteen huolto
Suositellaan 40 asteen pesua. Kun huollat vaatteen pesulapun ohjeiden mukaan niin se kestää pitkään hyvänä.

Toimitus
Saatavilla enää vihreän sävyisenä koko M ja siniharmaan sävyisenä koot M ja XL. Varastotuotteille toimitusaika 1-3 päivää.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Valitse koko

, , , ,

Materiaali

Tuoteosasto

Väri

,