Tuotetunnus (SKU): 05 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

AADA
villakangastakki, musta

244,00 268,00 

Villakangastakki on tyylikkäästi kaavoitettu hoikentavaan malliin.  Takissa on pitkä vetoketju ja taskut. Talvella ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku. Huiveilla, puseron kauluksilla ja koruilla vaihdat helposti ilmettä.  Vetoketju on kätevä 2-lukkoinen, jota voi avata myös alhaalta päin.

Poista

Kuvaus

Ympärivuotinen tyylikäs villakangastakki

Ajaton ja monikäyttöinen Aada-villakangastakki on 100% pehmeää villaa. Aada-jakku on kaavoitettu aikuiselle naiselle ja jakussa on käytännölliset taskut. Talvella ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku. Huiveilla, puseron kauluksilla ja koruilla vaihdat helposti ilmettä.

Materiaali on Ökö-Tex -sertifioitua villaa, joka on valmistettu ja viimeistelty ilman haitallisia aineita. Kangas on kudottu Italiassa.

Vaatteen huolto
Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Muotoile ja venyttele takki kosteana muotoonsa.

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää ja tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.

Lisätiedot

Valitse koko

, , , , , , , , , ,

Materiaali

Alkuperämaa

Suomi

Tuoteosasto

, , , , , , , , ,