Tervetuloa Dama Designin sivuille! Tilaukset Suomeen ilman toimituskuluja.
tuotetunnus (SKU) 2019-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

AADA
villajakku hupulla, oranssi

286,00 

Poista

Kuvaus

Tyylikkään rento ja  ajaton villajakku hupulla 100% Ökö-Tex villaa. Värinä oranssi, mutta voit tilata myös muun värisenä, laita viestiä dama@damadesign.fi väritoiveistasi, niin saat värimallit postissa.

“Aada” -villajakussa on keskipitkä pituus, hieman yli lanteiden.  Kaavoitettu aikuiselle naiselle hieman A-linjaisena, hoikentavat pystyleikkaukset ja  käytännölliset taskut.  Ympärivuotinen käyttövaate, talvella ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku. Antaa ihanasti lämpöä myös välitakkina ohuemman ulkotakin tai sadetakin alla:)

Tuotteen tarina
Suunnittelu, kaavoitus ja leikkuu: Anitta Luukinen / Dama Design
Ompelu: Ompelimo Ailatar, Turku
Materiaali: 100% Ökö-Tex villa  on valmistettu ja viimeistelty ilman haitallisia aineita ja kudottu Italiassa. Mulesing vapaa.

Vaatteen huolto
Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Villavaate saattaa kutistua hieman koneessa, joten muotoile ja venyttele vaate kosteana muotoonsa.

Toimitus ja mitoitus
Oranssi “Aada” jakku kauluksella. Koot  S, M ja L on saatavilla tilauksesta, toimitusaika 1-2 viikkoa. Halutessasi lähetämme sinulle ensin värimallin kankaasta.

Lisätiedot

Väri

Valitse koko

, ,

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Materiaali

,

Tuoteosasto

0

Ostoskori