Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

VENLA
kauluksellinen viitta

186,00 

Lämmin, kauluksellinen viitta on monikäyttöinen luottovaate syksyyn. Vetoketju ulottuu kauluksen yläreunaan asti, joten saat  kauluksesta mukavan suojan viimaa vastaan.

Poista

Kuvaus

Tyylikäs ”Venla”-viitta syksyyn

”Venla”-viitta on yhdenkoon monikäyttöinen viitta. Viitassa on suojaava kaulus, jonka voit vetää vetoketjulla kiinni. Vetoketju on kaksilukkoinen, joten voit avata sitä myös alhaaltapäin. Viitan sivussa on lyhyet ompeleet, joista voit pujottaa kädet ja viitta pysyy paremmin paikoillaan. Etupituus olalta on 81 cm.

Ajaton ja monikäyttöinen siniharmaa villakangasviitta on pehmeää 80%  villaa ja 20% puuvillaa. Tätä kaunista sävyä on vielä yksi viitta jäljellä. Ompelemme viittaa tilauksesta myös muissa keittovillan väreissä ja verkkokauppaankin on tulossa lisää:)

Keittovilla on villakangasta, joka värjätään ensin. Sen jälkeen se upotetaan kuumaan saippuaveteen, jossa kankaan kuidut saadaan liittymään toisiinsa mekaanisesti puristamalla. Näin kankaasta saadaan lujempi, lämpimämpi ja hyvin tuulta ja sadetta kestävä.

Vaatteen huolto
Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Villavaate saattaa kutistua hieman koneessa, joten muotoile ja venyttele vaate kosteana muotoonsa.

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää ja tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi. Viittaa voit tilata myös 100% keittovillasta. Kysy myös muita viitan väri vaihtoehtoja!

 

 

Lisätiedot

Valitse koko

Väri

,