Pitkä villakangastakki ADELE
vaaleanruskea

284,00 343,00 

Kotimainen, pitkä villakangastakki on tyylikäs ja monikäyttöinen hankinta. Takista on monta versiota: hupulla, kauluksella ja ilman kaulusta. Eläväpintainen vaaleanruskea metallinmustalla vetoketjulla, upea yhdistelmä. Tilaa oma lempitakkisi!

Tutustu myös: Näin pidät huolta villavaatteistasi

Poista
Tuotetunnus (SKU): 24 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Ajattoman tyylikäs vaaleanruskea

Ajaton ja monikäyttöinen pitkä "Adele"-villakangastakki on pehmeää 100% villaa. Väri eläväpintainen vaaleanruskea, metallinmusta vetoketju a antaa ryhdikkään kontrastin. Takin leikkaukset tekevät takista naisellisen tyylikkään, mutta samalla  farkkutakkimaisen rennon.  Takissa on pitkä vetoketju, jonka voi avata sekä ylhäältä että alhaalta. Vetoketjussa on lisäksi korumaisen tyylikkäät vetimet. Ja tietenkin  taskut, voiko ilman niitä tulla toimeen? Talvella ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku.

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Italiassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä. Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Vastuullista kotimaista valmistusta.

Villakangasvaate on helpo pitää puhtaana. Tutustu hoito-ohjeeseen.

Vinkkejä pukeutumiseen

Villakangastakki on sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle. Vaikka keittovilla on tiivistä, niin kovalla tuulella takista pääsee tuuli läpi. Käytä silloin ohutta kevytuntuva takkia villan alla ja pysyt ihanasti lämpimänä. Samoin kovemmilla pakkasilla kannattaa suosia kerrospukeutumista,  "Adelen" alle joko toinen villakangastakki tai ohut untuvatakki.

Villakangastakki on mahdollista tilata myös vuorillisena. Vuori on ohut ja joustava, sen hinta takkiin lisättynä on 30 €.  Verkkokauppaan on tulossa ostomahdollisuus takin vuorelle, mutta tällä hetkellä ota yhteyttä dama@damadesign.fi.

Toimitus

Punaisesta Pihlajanmarja-väristä teemme pitkää "Adele"-takkia tilauksesta. Toimitusaika tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikko ja mittatilaus takkien toimitusaika 2-4 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?

Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun dama@damadesign.fi.

Lisätiedot

Valitse koko

, , , , , , ,

Materiaali

Alkuperämaa

Suunniteltu ja tehty Turussa

Tuoteosasto

, ,