Daman myymälä Turussa     

Ekologista ja eettistä lähituotantoa -yksilöllisesti sinulle

Palvelukonsepti

Myymälässä keskitymme yksilölliseen ja rentoon henkilökohtaiseen palveluun. Myymälästä löydät klassikkomallit sekä viikottain jotain uutta sovitettavaa. Tarjoamme pukeutumisneuvontaa sekä korjauspalvelua.

Teemme paljon myös asiakastilauksia. Omankokoisen vaatteen voi sovittaa valmiina olevassa värissä. Tarkistamme, onko pituudet kohdallaan ja teemme tarvittaessa mittamuutoksia vaatteeseen. Asiakas valitsee mieleisen värin tai kuosin kangasvalikoimastamme. Toimitusaika tilauksille on keskimäärin 1-3 viikkoa.  Kiireen yllättäessä teemme kaikkemme, jotta vaate valmistuu jo parissa päivässä.

Valikoimista löytyy myös uniikkeja malleja. Mallistomme lisääntyy vähitellen myös leikkuun tilkuista syntyvistä ainutlaatuisista vaate- ja asustemalleista. Pyrimme koko tuotannossa Zero waste-tekniikkaan. Lisäksi  keräämme leikkuussa tilkkuja päiväkotien ja koulujen askarteluun. Meiltä voivat opettajat hakea paperikassillisen värikkäitä luonnonmateriaaleja, jotta myös lapset saavat käsin kosketeltavaa tuntumaa upeisiin luonnonmateriaaleihin.

Outlet-rekille keräämme viimeisiä kuosi-/värikappaleita, poistuvia malleja ja mallikappaleita.

Ekologisuus ja eettisyys

Vaatetuskonsepti perustuu kestävän kehityksen periaatteille. Suunnittelen aikaa kestäviä malleja, valmistamme vain pieniä sarjoja ja käytämme laadukkaita materiaaleja. Tilauksesta teemme asiakkaalle juuri hänelle sopivan ja oikean värisen vaatteen.

Konsepti on ekologinen, koska pyrimme minimoimaan valmiiden vaatteiden määrän, kuitenkin niin että kaikista malleista löytyy sovituskoot XS-3XL. Muutamista malleistamme myös koko 4XL. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kotimaiset korusarjat

Myymälästä löydät ihastuttavat PinjaPuun luontoaiheiset puukorut: Saniaiset, Kuningaskalastaja, Käpy, Aarnisammal,... www.pinjapuu.com

Valonan graafiset puukorut ovat saaneet vaikutteita suomalaiskansallisesta himmelistä ja pohjoisen valosta. valona.com

INXDesignin ihanan värikkäät korvakorut ja kaulakorut sopivat upeasti vaate-mallistomme värimaailmaan. INXiltä myös valikoima lasinappikorviksia.

Asiakasillat

Kokoa 5-12 henkilön seurue ja varatkaa oma iltanne. Mukava tapa viettää aikaa ystävien kanssa tutustuen samalla ekologiseen vaatemallistoon ja mittatilauspalveluun.

Tarjoamme pientä purtavaa ja illan aikana tehdyistä normaalihintaisista ostoksista saa -10% alennuksen. Poikkea myymälään tai ota yhteyttä puh. 0400 599660/ Anitta.

Lämpimästi tervetuloa yksilöllisesti palvelevaan vaatemyymälään!

 

 

Katso kuvia myymälästämme!

Dama Design
FORUM KORTTELI
Kauppiaskatu 4
20100 TURKU

Aukioloajat:

Tiistai-perjantai 11-18 ja launataisin 11-15. Maanantaisin myymälämme on suljettu. Tervetuloa!

 

Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Forum Korttelissa, aivan Turun kauppatorin kupeessa.

» Tutustu kauppakeskukseen