Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Kauluksellinen viitta VILMA

Lämmin, kauluksellinen viitta on monikäyttöinen luottovaate ympärivuotiseen käyttöön. Vetoketju ulottuu kauluksen yläreunaan asti, joten saat  kauluksesta mukavan suojan viimaa vastaan. VILMA-viittaa on saatavilla tilauksesta haluamassasi keittovillan värissä.

175,00 196,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Tyylikäs viitta jokaiseen vuodenaikaan!

VILMA-viitta on yhdenkoon monikäyttöinen viitta. Viitassa on suojaava kaulus, jonka voit vetää vetoketjulla kiinni. Viitan sivussa on lyhyet ompeleet, joista voit pujottaa kädet ja viitta pysyy paremmin paikoillaan. Etupituus olalta on 82 cm. Ompelemme viittaa tilauksesta keittovillan väreissä.

Valmiina yksi upea uniikki liukuvärjätty villaviitta, värit sininen-vihreä-sininen-tummansininen. Materiaali pehmeää 80% villaa ja 20% puuvillaa.

Keittovilla on villakangasta, joka värjätään ensin. Sen jälkeen se upotetaan kuumaan saippuaveteen, jossa kankaan kuidut saadaan liittymään toisiinsa mekaanisesti puristamalla. Näin kankaasta saadaan lujempi, lämpimämpi ja hyvin tuulta ja sadetta kestävä.

Vaatteen huolto
Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Villavaate saattaa kutistua hieman koneessa, joten muotoile ja venyttele vaate kosteana muotoonsa.

Toimitus
VILMA-viittaa on saatavilla tilauksesta haluamassasi keittovillan värissä.

Tilauksesta ommeltavien viittojen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Kuvan sininen viittakangas on loppu,  uusi sininen villasävymme on tummempi.

Askarruttaako väri tai materiaali?

Tutustu rauhassa väreihin ja materiaaliin kotona.

Tilaa ilmainen mallitilkku!

Hoito-ohje

Tutustu tarkemmin tästä!

 

Lisätiedot

Väri

liukuvärjätty sini-vihreä, Maitokahvi, Musta, Oranssi, Petrolinsininen, Pinkki, Punainen, Tumma petroli, Vaalea beige, vaalea lila, Vaaleanharmaa, Vihreä, Vihreäpetroli