Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

KUUKKELI kaulakoru koivu/musta

Muinaiset suomalaiset ovat liittäneet mytologisia tarinoita lintuihin. Näiden tarinoiden innoittamana on saanut alkunsa kotimaisen designmerkin Sannincon Kuukkeli-korut. Suomalaisessa kansanuskossa kuukkelia kutsuttiin “sielunlinnuksi”, koska uskottiin, että metsämiehen sielu siirtyy hänen kuoltuaan kuukkeliin. On myös uskottu, että kuukkelin näkeminen tuo onnea.

Sannincon Kuukkeli-kaulakoru on näyttävä ja tuo uskomuksen mukaan kantajalleen onnea. Sannincon Kuukkeli-korut valmistetaan käsityönä Kuhmossa. Lahjoita onnenlintu ystävälle, paketoimme ja postitamme korut puolestasi. Tai nouda omasi myymälästä, tervetuloa!

28,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Sanninco Kuukkeli-korujen tarina perustuu muinaiseen kansanuskoon, jonka mukaan kuukkelia kutsuttiin sielunlinnuksi. Kuukkelin ilmestyminen toi myös onnea.

Kuukkeli kaulakoru on kotimaisesta koivuvanerista ja kirurgin teräksestä valmistettu 50 mm levyinen riipus. Ketjun pituus on 82 cm.

Riipuksen värivaihtoehtoina ovat musta ja koivu. Koivunvärinen koru on lakattu vesiohenteisella lakalla. Musta koru on maalattu vesiohenteisella maalilla, jolla on M1-luokitus ja Pohjoismainen Joutsenmerkki. Korun mukana tulee esite, jossa kerrotaan, miten kuukkeli Suomen kansan uskomuksissa esiintyy.