Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

KUUKKELI kaulakoru pieni koivu/musta

Muinaiset suomalaiset ovat liittäneet mytologisia tarinoita lintuihin. Näiden tarinoiden innoittamana on saanut alkunsa kotimaisen designmerkin Sannincon Kuukkeli-korut. Suomalaisessa kansanuskossa kuukkelia kutsuttiin “sielunlinnuksi”, koska uskottiin, että metsämiehen sielu siirtyy hänen kuoltuaan kuukkeliin. On myös uskottu, että kuukkelin näkeminen tuo onnea. Sannincon Kuukkeli-kaulakoru tuo uskomuksen mukaan kantajalleen onnea. Korut valmistetaan käsityönä Kuhmossa. Lahjoita onnenlintu ystävälle, paketoimme ja postitamme korut puolestasi. Tai nouda omasi myymälästä, tervetuloa!

26,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Sannincon Kuukkeli-korujen tarina perustuu muinaiseen kansanuskoon, jonka mukaan kuukkelia kutsuttiin sielunlinnuksi. Kuukkelin ilmestyminen toi myös onnea, joten sitä on kutsuttu myös onnenlinnuksi. Korun mukana tulee esite, jossa kerrotaan kuukkelin tarina Suomen kansan uskomuksissa .

Kuukkeli kaulakoru on kotimaisesta koivuvanerista ja kirurgin teräksestä valmistettu riipus.

Riipuksen värivaihtoehtoina ovat musta ja koivu. Koivunvärinen koru on lakattu vesiohenteisella lakalla. Musta koru on maalattu vesiohenteisella maalilla, jolla on M1-luokitus ja Pohjoismainen Joutsenmerkki.

 

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi