Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

KUUKKELI korvakorut ketjulla

Muinaiset suomalaiset ovat liittäneet mytologisia tarinoita lintuihin. Näiden tarinoiden innoittamana on saanut alkunsa kotimaisen designmerkin Sannincon Kuukkeli-korut. Suomalaisessa kansanuskossa kuukkelia kutsuttiin ”sielunlinnuksi”, koska uskottiin, että metsämiehen sielu siirtyy hänen kuoltuaan kuukkeliin. On myös uskottu, että kuukkelin näkeminen tuo onnea.

Sannincon Kuukkeli-korvakorut ketjulla ovat näyttävät ja tuovat uskomuksen mukaan kantajalleen onnea. Sannincon Kuukkeli-korut valmistetaan käsityönä Kuhmossa. Lahjoita onnenlintu ystävälle, paketoimme ja postitamme korut puolestasi. Tai nouda omasi myymälästä, tervetuloa!

36,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Sanninco Kuukkeli-korujen tarina perustuu muinaiseen kansanuskoon, jonka mukaan kuukkelia kutsuttiin sielunlinnuksi. Kuukkelin ilmestyminen toi myös onnea.

Sannincon puukorut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja kirurgin teräksestä. Puun alkuperälle ja toimitusketjulle on myönnetty PEFC-sertifikaatti, joka kertoo mm. puun hakkuuseen liittyvästä vastuullisuudesta. Korvakorun leveys on 35 mm ja kokonaispituus 80 mm.

Koivunvärinen puuosa on lakattu vesiohenteisella lakalla. Korvakorujen mukana tulee esite, jossa kerrotaan, miten kuukkeli Suomen kansan uskomuksissa esiintyy.

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi

Tuoteosasto

Nouto myymälästä, Postin pikkupaketti