Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Kuukkelikorvakorut pieni koivu/musta

Muinaiset suomalaiset ovat liittäneet mytologisia tarinoita lintuihin. Näiden tarinoiden innoittamana on saanut alkunsa kotimaisen designmerkin Sannincon Kuukkeli-korut. Suomalaisessa kansanuskossa kuukkelia kutsuttiin “sielunlinnuksi”, koska uskottiin, että metsämiehen sielu siirtyy hänen kuoltuaan kuukkeliin. On myös uskottu, että kuukkelin näkeminen tuo onnea.

Sannincon pienet Kuukkeli-korvakorut tuovat uskomuksen mukaan kantajalleen onnea. Sannincon Kuukkeli-korut valmistetaan käsityönä Kuhmossa. Lahjoita onnenlintu ystävälle, paketoimme ja postitamme korut puolestasi. Tai nouda omasi myymälästä, tervetuloa!

25,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Tyylikkäät puukorut Kuhmosta

Sannincon Kuukkeli-korujen tarina perustuu muinaiseen kansanuskoon, jonka mukaan kuukkelia kutsuttiin sielunlinnuksi. Kuukkelin ilmestyminen toi myös onnea. Kuukkelikorvakorujen mukana tulee esite, jossa kerrotaan, miten kuukkeli Suomen kansan uskomuksissa esiintyy.

Kuukkeli korvakorut ovat kotimaisesta koivuvanerista ja kirurgin teräksestä valmistettu.

Korvakorujen värivaihtoehtoina ovat musta ja koivu. Koivunvärinen koru on lakattu vesiohenteisella lakalla. Musta koru on maalattu vesiohenteisella maalilla, jolla on M1-luokitus ja Pohjoismainen Joutsenmerkki.

 

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi