Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Ale!

Mekko SUVI, musta koot XL-3XL

Kaunis leikkaus yläosassa, V-pääntie ja hulmuavat helmat tekevät mekosta naisellisen siron. Malli levenee vyötärön yläpuolelta ja antaa mukavaa väljyyttä keskivartaloon. Uudesta mustasta puuvillatrikoosta valmiina koot XL – 3XL.

127,20 159,00 

Poista
JAA YSTÄVILLESI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Uusi Suvi-mekkomme on nyt taskullinen!

Uudistimme suositun Suvi-mekon kaavaa vielä paremmaksi ja lisäsimme toivomuksestanne taskut! Mekossa on kaunis leikkaus yläosassa, V-pääntie ja hulmuavat helmat tekevät mekosta naisellisen siron. Uusi musta puuvilla trikoo materiaalimme on sileäpintaista, upean sävyistä mustaa. Tällä hetkellä saatavilla koot XL-3XL. Tulossa ja tilauksesta  myös pienemmät koot.

Mekon XL mitat: RY 104 cm, leikkauskohta olalta rinnan alle 38 cm ja etupituus olalta helmaan 101 cm. Väljä helmaosa vyötärön kohdalta levenee reilusti helmaa kohden. Hihanpituus olalta 30 cm.

Mekon 2XL mitat: RY 110 cm, leikkauskohta olalta rinnan alle 39 cm ja etupituus olalta helmaan 103 cm. Väljä helmaosa vyötärön kohdalta levenee reilusti helmaa kohden. Hihanpituus olalta 30,5 cm.

Mekon 3XL mitat: RY 116 cm, leikkauskohta olalta rinnan alle 40 cm ja etupituus olalta helmaan 105 cm. Väljä helmaosa vyötärön kohdalta levenee reilusti helmaa kohden. Hihanpituus olalta 31 cm.

Materiaali 95%  biopuuvilla ja 5% elastaania, ekosertifioitua Ökö-Tex100 -laatua, kangas kudottu Euroopassa.

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 päivää ja tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun [email protected]

Asiakaspalautetta Suvi-mekosta

”Paketti on saapunut ja laadukkaat tuotteet. Erityisen onnistunut on Suvi-mekon leikkaus! Se istuu todella nätisti ja on juuri sopivan armollinen olematta liian löysä. Kiitos vielä laadukkaasta suunnittelusta, materiaalista ja työstä!”     -Sini

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Materiaali

5%elastaani, 95% biopuuvilla, ekosertifioitu, Ökö-Tex -laatu

Tuoteosasto

Mekot ja tunikat