Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Merinovilla neuletakki SOFIA oranssi

Pehmeä ”Sofia” merinovillainen neuletakki on varsinainen luottovaate. Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä 100%  merinovillaa. Viimeinen koko tilattavissa, ompelemme tilauksen mukaan. Poltettu oranssi on erikoisväri, jota ei jatkossa enää ole saatavilla. Voit tilata ilmaisen mallitilkun väristä!

212,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Viimeiset kappaleet poltetun oranssin väristä merinovillaa !

Pehmeä merinovillainen neuletakki on varsinainen luottovaate.  Malliltaan kauniin A-linjaisessa neuletakissa on V-mallinen pääntie, mikä on hyvä yhdistelmä kauluspaidan, O-tai V-aukkoisen neule- tai trikoopuseron tai huivikauluksen kanssa. Taidokkaasti ommellut taskut, tukikankaalla viimeistelty etureuna ja pieni kiinityshakanen sisäpuolella. Toimivaa ylellisyyttä arkeen ja työhön. Tilattavissa koot XS – L.

Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä kashmirinpehmeää 100% Ökö-Tex villaa. Merinoneule on valmistettu ja viimeistelty ilman haitallisia aineita eikä lampaille ole tehty mulesing-käsittelyä. Kangas on kudottu Italiassa.

Kaikki vaatteet suunnitellaan ja tehdään Suomessa, Turussa. Koko Daman mallistolla on myönnetty myös Avainlippu ja Design Finland merkit.

Vaatteen huolto
Tuuleta villavaatteesi usein, villa puhdistaa ja raikastaa itsensä ulkoilmassa. Vältä kuitenkin auringonpaistetta. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä villan/silkin pesuaineella. Pesun jälkeen muotoile ja venyttele vaate kosteana muotoonsa. Tutustu tarkemmin hoito-ohjeisiin.

Toimitus
Oranssia neulosta on jäljellä enää yhteen neuletakkiiin tai Saana-tunikaan, toimitusaika 1-2 viikkoa. Ompelemme oranssit merinovilla neuleet tilauksen mukaan juuri sinulle sopivassa koossa.

Tutustu Saana-merinovilla tunikaan.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona ja tilaa ilmainen mallitilkku!

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

Materiaali

100% Ökö-Tex villa, ekosertifioitu

Tuoteosasto

Merinoneuleet