Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Pellavatunika VILJA pitkällä hihalla

Tyylikkään rento VILJA-tunika juhlaan ja arkeen!  Ryppypellava on materiaalina kevyt, ajaton ja huoleton. Eläväpintaisen kankaan kuuluu olla ryppyinen, joten sitä ei tarvitse silittää. Viimeisiä kokoja saatavilla, ole nopea! Viimeinen musta koko L, punaisesta koko M ja vihreästä viimeinen koko S. Pinkkiä ryppypellavaa löytyy vielä muutamaan tunikaan. Tilaa oma luottotunikasi!

185,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Ajaton tunika huolettomasta ryppypellavasta

Tunikassa on mukavan isot taskut sekä halkiot helmassa. Rento malli on ylhäältä olalta istuva, levenee rintamuotolaskoksen alta helmaa kohden. Kaunis muotokaitaleella viimeistelty pääntie. Pitkähihainen pellavatunika on ympärivuotinen luottovaate, sopii niin teatteriin ja konserttiin kuin  kesäjuhliinkin.

VILJA-tunikan kaunis ja eläväpintainen ryppypellava kangas on ajaton ja huoleton valinta. Ryppypellavasta valmistettua vaatetta ei tarvitse silittää, koska kangas on kudottu eläväpintaiseksi.

100% pellava on ekosertifioitua Ökö-Tex 100 -laatua, joka on valmistettu Euroopassa.

Kuvissa mallin päällä vihreä väri, koko S. Myymälästämme löydät vielä laajemman värivalikoiman pellavista. Tunikaa on saatavilla myös lyhyellä hihalla sekä mekkona.

Suurimman osan tunikoista  ompelemme tilauksesta. Koko malliston liikeidea perustuu kestävän kehityksen periaatteille. Vaatteita ei valmisteta kaikkia kokoja joka väristä varastoon ja pyrimme minimoimaan valmisvaraston määrää. Lisää vastuullisuusteemoistamme täältä.

Mallistomme tehdään Turussa ja koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

Vaatteen huolto
Pellavakankaalle suositellaan käsinpesua, pesun jälkeen kuosittelu ja henkarille kuivumaan. Ei tarvitse silitystä. Pellavavaatetta ei tarvitse pestä usein, usein pelkkä tuuletus riittää.

VILJA-tunikan rinnanympärys ja pituus: 

XS        RY 90 cm, etupituus 80 cm
S           RY 96 cm, etupituus 81 cm
M         RY 102 cm, etupituus 82 cm
L          RY 108 cm, etupituus 83 cm
XL        RY 114 cm, etupituus 84 cm

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 päivää ja tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa. Vihreästä tunikasta on jäljellä viimeinen koko S, punaisesta viimeinen koko M ja mustasta koko L.

Askarruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun [email protected]

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Koko

XS, S, M, L, XL

Materiaali

100% pellava, ekosertifioitu, Ökö-Tex -laatu

Tuoteosasto

Mekot ja tunikat

Väri

Musta, Pinkki, Punainen, Vihreä