Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Sale!

Pellavatunika VILJA kuviollinen

Tyylikkään rento “Vilja”-tunika juhlaan ja arkeen!  Pellavakankaassa kauniin sinisävyinen pohja mustalla kuviolla. Jäljellä viimeinen koko M  tasarahahintaan 90€

90,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Description

Kuviollinen pellavatunika ympärivuotiseen käyttöön

Kangaskuosissa on eläväpintainen ja hennosti pystyraitainen pohja ja tyylikäs abstrakti kuviointi. Pellavakankaan sävy on hienostuneen monisävyinen sininen ja kuviointi mustalla.  100% pellava on ekosertifioitua Ökö-Tex 100 -laatua, valmistus Euroopassa.

Tunikassa on mukavan isot taskut sekä halkiot helmassa. Rento malli on ylhäältä istuvampi, levenee rintamuotolaskoksen alta helmaa kohden.  Helma kaartuu kauniisti pitemmäksi sivuille.

Mallistomme tehdään Turussa ja koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Vastuullista kotimaista valmistusta.

Vaatteen huolto
Pellavakankaalle suositellaan käsinpesua, pesun jälkeen kuosittelu ja henkarille kuivumaan. Ei tarvitse silitystä. Pellavavaatetta ei tarvitse pestä usein, usein pelkka tuuletus riittää.

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 päivää.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun ja jos haluat kysyä tuotteesta, niin lähetä viestiä asiakaspalveluun [email protected]

Rinnanympärys:
M         102 cm, etupituus 82 cm
L          108 cm, etupituus 83 cm

Additional information

Alkuperämaa

Suomi, Suunniteltu ja tehty Turussa

Koko

M, L, XL

Materiaali

100% pellava, ekosertifioitu, Ökö-Tex -laatu

Tuoteosasto

Mekot ja tunikat