Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki hakasella SEELA

Seela on rennon tyylikäs villakangastakki pehmeästä villakankaasta. Halkiot sivuissa, niskaa lämmittävä kaulus ja reilunkokoiset taskut. Saatavana upeissa väreissä. Helppo yhdistää housujen, hameen tai mekon kanssa. Tilaa oma ihanasti lämmittävä lempitakkisi!

228,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Kaunis linjainen SEELA-villakangastakki on pehmeää 100% villaa

Villankangastakki SEELA on rento ja neuletakkimainen malliltaan. Niskasta korkea pääntie suojaa ja lämmittää niskaa mukavasti. Edestä pääntie laskeutuu kaarevasti rinnalle. Takissa on edessä hakanen ja päällitaskut. Takin etureuna on kauniisti viistotettu ja takahelma on suora.

Vaatteen huolto

Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Muotoile ja venyttele takki kosteana muotoonsa.

Tutustu tarkemmin tästä!

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää ja tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa. Mittatilaustuotteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Joitakin värejä ja kokoja on valmiina myymälällä, toimitusaika 2-4 arkipäivää. Koska värivaihtoehtoja on paljon, ekologisinta on tehdä sopiva koko ja mieleinen väri asiakkaan toivomuksen mukaan. Siksi suurimman osan takeista valmistamme tilauksesta.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona!

Tilaa ilmainen mallitilkku!

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Väri

Maitokahvi, Musta, Petrolinsininen, Tumma petroli, vaalea lila, VIhreä petroli