Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Ale!

Villakangastakki, keskipitkä AADA musta

Keskipitkä ”Aada”-villakangastakki on monikäyttöinen. Takissa on tyylikkäät leikkaukset,  pitkä vetoketju ja taskut. Talvella ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku. Klasikkotakki on 100% villaa. Musta Aada on aikaisempaa mallistoa ja takissa on tavallinen 1-lukkovetoketjulla.   Koko S/M nyt tarjouksessa -40 %!

146,40 

Poista
JAA YSTÄVILLESI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Ympärivuotiseen käyttöön tyylikäs villakangastakki

Ajaton ja monikäyttöinen Aada-villakangastakki on 100% pehmeää villaa. ”Aada”-takin leikkaukset tekevät takista naisellisen tyylikkään, mutta samalla  farkkutakkimaisen rennon.  Takissa on pitkä  vetoketju. Ja tietenkin taskut, voiko ilman niitä tulla toimeen? Talvella ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku. Sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle!

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Italiassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä. Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Vastuullista kotimaista valmistusta.

Toimitus
Musta Aada koossa S/M. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Nyt tarjouksessa – 40 %!

Askaruttaako väri ja materiaali?
Tutustu rauhassa väriin ja materiaaliin kotona.

S/M-koko: RY 92, VY 90, LY 106, etupituus olalta mitattuna 72 cm, hihan pituus 62 cm . Aada on A-linjainen malli, joten helma levenee siten,että lantion leveys on olkapäältä mitattuna 55 cm alaspäin on 106 cm, 58 cm alaspäin LY 110, 62 cm alaspäin 112 cm ja helman leveys 116 cm.

Hoito-ohje

Tutustu tarkemmin tästä!

Lisätiedot

Koko

S/M

Väri

Musta