Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Kauluksellinen viitta VILMA

Lämmin, kauluksellinen viitta on monikäyttöinen luottovaate ympärivuotiseen käyttöön. Vetoketju ulottuu kauluksen yläreunaan asti, joten saat  kauluksesta mukavan suojan viimaa vastaan. VILMA-viittaa on saatavilla tilauksesta haluamassasi keittovillan värissä. Uutena värinä keväisen kaunis vaaleanpunainen!

175,00 196,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Tyylikäs viitta jokaiseen vuodenaikaan!

VILMA kauluksellinen viitta on yhdenkoon monikäyttöinen vaate. Alkusyksystä viitta menee ulkovaatteena ja talvella taas voit pitää sitä sisällä lämmittävänä sisätakkina. Viitassa on suojaava ja lämmittävä kaulus, jonka voit vetää vetoketjulla kiinni. Viitan sivussa on lyhyet ompeleet, joista voit pujottaa kädet ja viitta pysyy paremmin paikoillaan. Etupituus olalta on 82 cm. Ompelemme viitat tilauksesta keittovillan väreissä.

Valmiina on yksi upea uniikki liukuvärjätty VILMA kauluksellinen viitta, värit sininen-vihreä-sininen-tummansininen. Materiaali pehmeää 80% villaa ja 20% puuvillaa.

Keittovilla on villakangasta, joka värjätään ensin. Sen jälkeen se upotetaan kuumaan saippuaveteen, jossa kankaan kuidut saadaan liittymään toisiinsa mekaanisesti puristamalla. Näin kankaasta saadaan lujempi, lämpimämpi ja hyvin tuulta ja sadetta kestävä.

Vaatteen huolto

Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Villavaate saattaa kutistua hieman koneessa, joten muotoile ja venyttele vaate kosteana muotoonsa.

Kestäviä ja ajattomia vaatteita luonnonmateriaaleista

Koko mallistomme idea perustuu siihen, että vaatteet ovat ajattomia, kestäviä ja monikäyttöisiä. Erilaisten asusteiden kanssa yhdistettynä yksi ja sama vaate taipuu moneen eri tilanteeseen. Lisäksi vaatteiden laatu ja kestävyys ovat meille tärkeitä: vaatteemme on valmistettu laadukkaista luonnonmateriaaleista, jotka säilyvät kauniina pitkään.

Toimitus

VILMA-viittaa on saatavilla tilauksesta haluamassasi keittovillan värissä.

Tilauksesta ommeltavien viittojen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Kuvan sininen viittakangas on loppu,  uusi sininen villasävymme on tummempi.

Askarruttaako väri tai materiaali?

Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun kotiisi niin pääset tutustumaan väriin ja materiaaliin. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteesta, lähetä vain viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Tilaa ilmainen mallitilkku!

Hoito-ohje

Viitan hoitoohjeeseen pääset tutustumaan tarkemmin tästä!

 

Lisätiedot

Väri

liukuvärjätty sini-vihreä, Maitokahvi, Musta, Oranssi, Petrolinsininen, Pinkki, Punainen, Tumma petroli, Vaalea beige, vaalea lila, Vaaleanharmaa, Vaaleanpunainen, Vihreä, Vihreäpetroli