Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Naisten vaatteet Turku - ekologista ja eettistä lähituotantoa yksilöllisesti sinulle

Dama Design myymälä

Dama Design
Forum Kortteli
Kauppiaskatu 4
20100 Turku

Naistenvaatemyymälämme sijaitsee kauppakeskus Forum Korttelissa, aivan Turun kauppatorin kupeessa.

www.forumkortteli.fi

TI–PE 11–18
LA 11–15
MA suljettu
Tervetuloa!

Ole yhteydessä!

Haluatko lisätietoja malleistamme tai tilata materiaali- tai värinäytteen? Haetko yrityksesi työasuille tekijää? Ole yhteydessä, autamme sinua mielellämme!

Naisten vaatteet Turku - palvelukonseptimme

Turun myymälässä keskitymme yksilölliseen ja rentoon henkilökohtaiseen palveluun. Myymälästä löydät naisten vaatteiden klassikkomallit sekä viikottain jotain uutta sovitettavaa. Tarjoamme myös pukeutumisneuvontaa sekä vaatteiden korjauspalvelua.

Teemme paljon myös asiakastilauksia. Omankokoisen vaatteen voi sovittaa valmiina olevassa värissä. Tarkistamme, onko pituudet kohdallaan ja teemme tarvittaessa mittamuutoksia vaatteeseen. Asiakas valitsee mieleisen värin tai kuosin kangasvalikoimastamme. Toimitusaika tilauksille on keskimäärin 1-3 viikkoa. Kiireen yllättäessä teemme kaikkemme, jotta vaate valmistuu jo parissa päivässä.

Naistenvaate valikoimastamme löytyy myös uniikkeja malleja. Mallistomme lisääntyy vähitellen myös leikkuun tilkuista syntyvistä uniikeista naisten vaate- ja asustemalleista. Pyrimme koko tuotannossa Zero waste-tekniikkaan. Lisäksi keräämme leikkuussa tilkkuja päiväkotien ja koulujen askarteluun. Meiltä voivat opettajat hakea paperikassillisen värikkäitä luonnonmateriaaleja, jotta myös lapset saavat käsin kosketeltavaa tuntumaa upeisiin luonnonmateriaaleihin.

Outlet-rekille keräämme viimeisiä naisten vaatteiden kuosi- ja värikappaleita, poistuvia malleja sekä mallikappaleita. Osa Outlet-tuotteista on saatavilla myös verkkokaupassa, mutta laajin valikoima on aina myymälällä.

Ekologisuus ja eettisyys

Naisten vaatetuskonseptimme perustuu kestävän kehityksen periaatteille. Suunnittelen aikaa kestäviä malleja. Valmistamme vain pieniä sarjoja ja käytämme laadukkaita materiaaleja. Tilauksesta teemme asiakkaalle juuri hänelle sopivan ja oikean värisen vaatteen.

Konsepti on ekologinen, sillä pyrimme minimoimaan valmiiden vaatteiden määrän. Kuitenkin niin, että kaikista malleista löytyy sovituskoot XS-3XL. Muutamista malleistamme myös koko 4XL. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kotimaiset korusarjat

Myymälästä löydät ihastuttavat PinjaPuun luontoaiheiset puukorut: Saniaiset, Kuningaskalastaja, Kuhankeittäjä, Käpy, Aarnisammal ja paljon muita Suomen luonnon ja uhanalaisten lajien innoittamia koruja. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 0,50 € vuosittain vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen. www.pinjapuu.com

INXDesignin värikkäät korvakorut ja kaulakorut sopivat vaatemallistomme värimaailmaan. INXiltä myös valikoima lasinappikorviksia. www.inxdesign.fi

Sannincon puukorut tulevat Kuhmosta ja ammentavat tarinansa Kainuun luonnosta. Kuukkeli- ja Joutsen-korut tarinoineen ovat upea suomalainen lahja. www.sanninco.fi

Valonan graafiset puukorut ovat saaneet vaikutteita suomalaiskansallisesta himmelistä ja pohjoisen valosta. www.valona.com

Asiakkaamme kertomuksia

” Olin läpikulkumatkalla Turun Forumissa ja huomasin näyteikkunan, jossa oli aivan ihania pellavamekkoja ja juuri sinä hetkenä haikailemiani merinovillaisia puseroita, takkeja ja tunikoita. Sisälle menin kuitenkin epäröimättä tarjoilujen vetämänä.
Erittäin ystävällinen henkilökunta kertoi, että olen osunut avajaisiin ja sain hyvän perehdytyksen valikoimaan ja mallistoon.
Kankaiden alkuperä oli tiedossa ja eettisistä materiaaleista Suomessa valmistettuja. Suureksi yllätyksekseni minulle kerrottiin myös, että vaate voitaisiin valmistaa minulle mittojen mukaan. Se oli kerta kaikkiaan mahtava juttu.

Tästä on nyt muutama vuosi ja olen useamman Daman aivan ihanan pellavaisen mekon ja puuvillaisen tunikan tyytyväinen käyttäjä. Helteessä puuvillamekko tai tunika on kyllä paras vaate. Syksyllä ja talvella ihanan lempeä merinovillatakki tai tunika on monikäyttöinen luottovaate. Näitä minulla onkin jo useampi. Kiitoksia Anittalle ja muulle henkilökunnalle hyvästä palvelusta. “

 – Tiina

“Kun löytää kivan mallin niin yhdessä katsotaan istuvuus. Saa pidemmät hihat tai lahkeet, vaate on varmasti juuri omalle kropalle sopiva. Päällä hyvältä tuntuvat materiaalit ja ihana värivalikoima. Isona plussana paikallinen valmistus. Aivan mahtava henkilökunta. Viidestä tähdestä annan kuusi.”
 – Pia

Asiakasillat Turun myymälässämme

Kokoa 5-12 henkilön seurue ja varatkaa oma iltanne. Mukava tapa viettää aikaa ystävien kanssa tutustuen samalla ekologiseen naistenvaatemallistoon ja mittatilausvaate palveluumme.

Tarjoamme pientä purtavaa ja illan aikana tehdyistä normaalihintaisista ostoksista saa -10% alennuksen. Poikkea Turun myymälään tai ota yhteyttä puh. 0400 599660 / Anitta.