Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Toimitukset ja palautukset

Toimitustavat

Dama Design toimittaa myymänsä tuotteet Suomessa postin välityksellä. Voit valita mihin pakettiautomaattiin haluat toimituksen ja ilmoita se Tilauksen kommenteissa. Muutoin valitsemme postin ehdottaman lähimmän pakettiautomaatin.

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteen myymälästämme Forum Korttelista, Turusta.

Toimitusaika

Kun tuote on varastossa, tilaus lähetetään 2-4 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Mittatilausvaatteiden toimitusaika on vaatteesta riippuen 1-3 viikkoa.

Toimitusmaksut

Tällä hetkellä verkkokaupassamme on ilmaiset toimitusmaksut yli 100,00 € ostoksiin. 

Alle 100,00€ tilauksilla kiinteä postimaksu 5,50€.

Jos tilaat ainoastaan mallitilkkuja, maksamme postimaksun puolestasi. 

Tilatessasi mallitilkkuja valitse toimitustavaksi nouto ja kirjoita kommenttikenttään “Tilaan mallitilkun”.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Palauttaminen

Voit palauttaa tai vaihtaa käyttämättömän tuotteen

  •  14 päivän vaihto- ja palautusoikeus poislukien mittatilaustuotteet. 
  • Palautuksissa postimaksun maksaa asiakas eikä sitä korvata.
  • Palautetun tuotteen hinta korvataan verkkokaupan maksujärjestelmässä tilillesi.
 

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Dama Designin verkkokaupasta ostaminen on turvallista ja asiakkaillamme on aina Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (ei koske mittatilaustuotteita). Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, mikäli tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (myös pakkaus ja käyttöohjeet) ovat tallella. Palautettava tuote pitää olla pakattu alkuperäiseen kuljetuspakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.

Jos haluat palauttaa tuotteen olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin voimme sopia tuotteen tarvittavista muokkauksista tai halutessasi saat tarkemmat ohjeet palautusta varten.

Palauttaessasi tuotteita. Pakkaa tuotteet huolellisesti ja vie paketti lähimpään postitoimipaikkaan. Palautetun tuotteen hyvitys maksetaan sinulle heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tuotteen vaihto toiseen tai lahjakorttiin

Voit halutessasi vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen tai lahjakorttiin, joka on voimassa yhden vuoden. Ilmoita sähköpostilla tai soittamalla, mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Kun palautus saapuu meille, käsitellään vaihto automaattisesti. Jos uusi tuote on halvempi kuin alkuperäinen tuote, palautamme ylimääräisen summan ilmoittamallesi tilille. Jos taas uusi tuote on kalliimpi, on asiakaspalvelumme sinuun yhteydessä, jotta sopiva maksutapa voidaan sopia.

Vahingoittunut tuote

Jos tuote ovat vahingoittuneet kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä kuvat ja lisätiedot tilauksestasi asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected]. Pystymme näin tekemään vahinkoilmoituksen kuljetusvauriosta puolestasi ja voimme lähettää sinulle korvaavaan tuotteen nopeammin. Säilytä aina vahingoittunut kuljetuspakkaus. Olethan kaikissa ongelmatapauksissa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Väärä tai viallinen tuote

Joskus voi valitettavasti käydä inhimillinen erehdys ja matkaan lähtee väärä tuote. Jos olemme lähettäneet sinulle väärän tai viallisen tuotteen, olethan heti yhteydessä asiakaspalveluumme. Pystymme näin sopimaan palautuksesta sekä varmistamaan, että saat korvaavan tuotteen mahdollisimman pian.

Henkilökohtaista palvelua

Haluamme, että vaatevalintasi onnistuu täydellisesti. Siksi vastaamme mielellämme kysymyksiisi, neuvomme koon valinnassa ja mitoituksessa, ja postitamme tarvittaessa värimalleja ennen ostopäätöstäsi.

Dama Designilla on myös herkullisia värejä ja materiaaleja pursuava myymälä Turussa, Forum-korttelissa. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan mallistoomme, sovittamaan vaatteita ja kysymään neuvoja.

Tutustu myymäläämme !

Tilaa uutiskirjeemme, saat 10 % alennuksen

Ovatko ekologisuus ja kotimaisuus pukeutumisessa sinulle tärkeitä arvoja? Haluatko kuulla niistä lisää? Liity mukaan ja tilaa uutiskirjeemme. Saat 10 % alennuksen Daman verkkokaupan ensimmäisen tilauksen loppusummasta.