Tervetuloa Dama Designin sivuille! Tilaukset Suomeen ilman toimituskuluja.

Dama Design

Ekosertifioitua muotia aikuisille naisille

Dama Design suunnittelee omaa yksilöllistä ja ajatonta naistenvaate mallistoa. Aikuisten naisten vaatteet ja asusteet tehdään laadukkaista, pääosin ekosertifioiduista luonnonmateriaaleista.

Mallistosta voit tilata vaatteet myös omien mittojesi mukaan. Myymälässä voit myös hypistellä kankaita ja valita itsellesi mieleisen värin ja kuosin lempivaatteeseesi. Vaatteiden kaavoituksen, leikkuun ja ompelun – koko tuotannon – teemme Turussa, todellista ekologista ja eettistä lähituotantoa.

Kuusipeura ja metsän inspiraatio

Kuusipeura, Dama Dama

Kuusipeura, Dama Dama

Dama Design -nimen yritykseni sai vuonna 2005, kun olin lähdössä kollegani kanssa esittelemään painokangasmallistojamme Frankfurtin Heimtextil-messuille. Nimenvaihtoa yritykselle olin miettinyt jo pitkään, lopullisen idean nimeen sain lukemastani Osmo Rauhalan haastattelusta. Hänen teoksissaan esiintyvät ikiaikaiset hirvet ovat osa suomalaista mytologiaa ja perinnettä.  Luonnon ja ympäristön suojelu ja kunnioitus ovat aina olleet minulle hyvin tärkeitä asioita.

Hirven  (Alces alces) latinan kielinen nimi ei oikein toiminut, joten jatkoin etsimistä. Löysin kuusipeuran, myös kuusihirveksi kutsutun, latinankieliseltä nimeltään Dama Dama. Hienon suomalaisen metsän kaunis eläin.

Samoilla linjoilla olen jatkanut, mahdollisimman ekologista tapaa etsien suunnitella ja valmistaa käytännöllisiä, kauniita, pitkäikäisiä sekä laadukkaita vaatteita ja tekstiilituotteita. Arki- ja työvaatteissa värit loistavat ja materiaalit tuntuvat hyviltä. Pellavatuotteet kestävät aikaa sekä designiltaan että laadultaan. Niitä on ilo antaa lahjaksi tai hankkia omaan kotiin.

Matkan varrelta

Paikallista vaatesuunnittelua parhaimmillaan

Dama Designin myymälä Forumiin Start-up- ja teollisuusyritykset ovat jo pitkään hehkuttaneet Lean- tuotantoa, jossa valttina…

Uuden muotoilun yhdistys

Uuden Muotoilun Yhdistys

Dama tekee yhteistyötä Uuden Muotoilun Yhdistyksen kanssa. Yhdistyksen tavoitteena on tehdä turkulaista muotoilua ja muotoiluyrityksiä…

0

Ostoskori