Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Merinoneuleet

Merinoneuleet tuovat arkeesi kashmirinpehmeää ylellisyyttä, joka kestää pitkään. Olemme käyttäneet tätä merinovillaneulelaatua jo pitkään sen miellyttävän pehmeän tunnun ja nyppyyntymättömyyden takia.  Valittavanasi on upeita värejä!  Osa on klassikkovärejä, joita löytyy ympäri vuoden. Lisänä kausittain vaihtuvia sesonkivärejä.

Merinoneulekankaamme valmistetaan Italiassa ja malliston suunnittelemme ja teemme Turussa. Mittatilausneuleisiin voit toivoa lisää pituutta, lyhyempiä hihoja tai lisää senttejä ympärysmittoihin. Ilmoita toiveesi ja otamme yhteyttä vielä, jos tarvitsemme lisäinfoa!

Merinovillavaatteiden hoito on helppoa, kun tiedät muutaman helpon neuvon. Tutustu hoito-ohjeeseen:  Näin pidät merinovillavaatteet kunnossa ja pitkäikäisenä.

Puserot

Puserot ovat loistavia käyttövaatteita, jotka kestävät ja pysyvät ryhdikkäinä. Sopivat hyvin merinoneuletakin kanssa. Laadukasta puuvillaa, joka tuntuu hyvältä iholla. Oma, aikuisen naisen ”Lisa”-puseromallimme on kaavoitettu hieman A-linjaiseksi. Doris on malliltaan kapeampi ja hoikemmalle vyötärölle. Useita värivaihtoehtoja.