Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

TYÖASUT – Uniikki ja ekologinen Dama Design

Työasut asiakaspalveluun

Dama Design toteuttaa toiveidenne mukaan henkilökunnan yksilölliset työasut asiakaspalveluun, tarjoiluun, messuille tai mainoskuvauksiin. Valmiista työasumallistostamme löytyy myös useita vaihtoehtoja ja mittatilausvalmistus on osa palveluamme. Ideoimme juuri teidän yrityksenne miljööseen ja tunnelmaan sopivat työasut.

Suunnittelussa ja kotimaisessa valmistuksessa tärkeitä ovat kestävän kehityksen arvot. Vaatteet ja tuotteet ovat malleiltaan ajattomia ja pitkäikäisiä sekä tarvittaessa helposti korjattavia.

Yksilöllisiä työasuja tarjoiluhenkilökunnalle

Tarjoilija on ravintolapalvelun käyntikortti. Henkilökohtaisen ja ystävällisen palvelun lisäksi asiakas nauttii myös visuaalisesta ympäristöstä. Siksi haluamme tarjota kauniita ja laadukkaita tarjoiluasuja yrityksellenne. Asiakaslähtöisessä suunnittelussa lähtökohtina ovat yrityksen toimintaympäristö ja värimaailma. Miljööpukeutumisella luot asiakkaillesi lisää mieleenpainuvia kokemuksia!

Tarjoiluhenkilökunnalle suunnitelluissa työvaatteissa tärkeintä on toimivuus: käytännölliset yksityiskohdat, liikkumisväljyys sekä kankaan kestävyys ja pesuominaisuudet. Asukokonaisuuksien suunnittelussa on mietitty myös erilaisia asuvaihtoehtoja esiliinoja, essumekkoja tai irtokauluksia vaihtamalla.

Tarvitsetko työasuja asiakaspalveluun, tarjoiluhenkilökunnalle tai johonkin erityiseen tapahtumaan?

Ota yhteyttä:
Anitta Luukinen
p. 0400 599660
[email protected]