Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki kauluksella OONA, lyhyt

Lyhyt kauluksellinen villakangastakki sopii moneen tilanteeseen, kaupungin kaduilta metsäretkelle ja vaelluksille. Takkia on saatavilla monessa eri värissä, tutustu värivaihtoehtoihin.

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Euroopassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä.

Tutustu myös: Näin pidät huolta villavaatteistasi

268,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Description

Rentoa ja mukavaa tyylikkyyttä hyvään arkeen!

Ajaton ja monikäyttöinen OONA-villakangastakki on pehmeää 100% villaa. Takin leikkaukset tekevät takista naisellisen tyylikkään, mutta samalla farkkutakkimaisen rennon. Takissa on vetoketju, jonka voi avata sekä ylhäältä että alhaalta. Vetoketjussa on lisäksi korumaisen tyylikkäät vetimet. Ja tietenkin taskut, voiko ilman niitä tulla toimeen? Talvella ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku.

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Euroopassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä. Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Vastuullista kotimaista valmistusta.

Villakangasvaate on helppo pitää puhtaana.

Jos etsit OONA-villakangastakkia ilman kaulusta, paina tästä!

Haluatko takin täysin omilla mitoillasi? Tee mittatilaus! Myymälässä valmiina oleviin vaatteisiin voimme tehdä hihojen, lahkeiden tai helman lyhennyksen tai kavennuksia sivusaumoihin. Tilauksesta ommeltat vaatteet voimme tehdä yksilöllisesti, juuri sinulle. Mittatilaus ostetaan yhdessä sen vaatteen kanssa, johon muutokset tulevat. Siirry mittatilaukseen tästä!

Vinkkejä pukeutumiseen

Villakangastakki on sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle. Villakangastakki on mahdollista tilata myös vuorillisena. Vuori on ohut ja joustava, sen hinta takkiin lisättynä on 30 €. Verkkokauppaan on tulossa ostomahdollisuus takin vuorelle, mutta tällä hetkellä ota yhteyttä [email protected]

Toimitus

Joitakin värejä ja kokoja on valmiina myymälällä, toimitusaika 2-4 arkipäivää. Koska värivaihtoehtoja on paljon, ekologisinta on tehdä sopiva koko ja mieleinen väri asiakkaan toivomuksen mukaan. Siksi suurimman osan takeista valmistamme tilauksesta.

Toimitusaika 1-2 viikkoa ja mittatilaustakkien toimitusaika 2-4 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?

Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona.

Tilaa ilmainen mallitilkku!

Hoito-ohje

Tutustu tarkemmin tästä!

Additional information

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Väri

Musta, Punainen, Tumma lila, Vaalea beige, Vaaleanharmaa, Vihreä

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Villakangastakki kauluksella OONA, lyhyt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *