Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Kotimaiset naisten mekot ja tunikat

Dama Designin valikoimasta löydät tyylikkäät, kotimaiset tunikat ja naisten mekot laadukkaista luonnonmateriaaleista arkeen, juhlaan ja työpaikalle. Ajattomat ja moneen tilaisuuteen sopivat, aikuiselle naiselle hyvin istuvat kotimaiset mekot ja tunikat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Materiaaleina luonnolliset, laadukkaat ja hengittävät merinovilla, puuvilla ja pellava, jotka tilaamme valikoiduilta valmistajilta Euroopasta.

Monet mallistomme mekot ja tunikat ovat asiakkaidemme luottovaatteita ja monivuotisia suosikkeja. Ja kun on tarve hankkia uusi, moni palaa takaisin klassisten, hyväksi todettujen vaatemalliemme äärelle, joiden pienet päivitykset, uudet kuosit ja värit kutsuvat aina luokseen.

Valitse kotimainen tunika tai mekko mittojesi mukaan

Mallistomme ekologiset, kotimaiset naisten mekot ja tunikat ovat osittain räätälöitävissä asiakkaan vartalolle mahdollisimman sopivaksi. Mekkojen ja tunikoiden etupituuksia on mahdollisuus räätälöidä omien mittojen mukaan. Voimme tehdä lyhennyksiä ja pidennyksiä myös hihoihin.

Löydä uusi luottovaatteesi, olipa se sitten kotimainen tunika, suomalainen pellavamekko tai muu tyylikäs ja ajaton mekko aikuiselle naiselle.