Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Hartiahuivi 100 % merinovillaa SAAGA

Kashmirinpehmeä hartiahuivi, jossa on olkapäillä muotolaskokset ja kaunis kapea shaalikaulus. Muotoilun ansiosta pysyy hyvin paikoillaan ja kaulus suojaa niskaa. Materiaali ihanasti lämmittävää 100% merinovillaa. Valitse suosikkivärisi!

98,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Description

Hartiahuivi pehmeää merinovillaa

Kashmirinpehmeä hartiahuivi, jossa on olkapäillä muotolaskokset ja kaunis kapea shaalikaulus. Muotoilun ansiosta pysyy hyvin paikoillaan ja kaulus suojaa niskaa. Edessä kaunis korumainen nappi. Materiaali pehmeän lämmittävää 100 % merinovillaa.

Saaga-hartiahuivi on kaunis asuste juhlaan, teatteriin tai konserttiin. Merinohuivi sopii loistavasti myös arkikäyttöön; etätyöläiselle koneen äärellä, lukuhetkeen hyvän kirjan kanssa,  viileään kesäiltaan.  Lämmittää ihanasti niskaa ja hartioita.

Saatavilla värit: poltettu oranssi, petroli, pinkki, tummanlila, tummansininen, tummanharmaa ja musta.  Yhdenkoon hartiahuivi.

Askarruttaako väri tai materiaali?

Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona ja tilaa ilmainen mallitilkku!

Hoito-ohje

Merinovillavaatte kaipaa pesua hyvin harvoin, koska villakuitu hylkii likaa luonnostaan. Vaatteen tärkein huoltotoimenpide on silloin tuuletus. Lisää merinovillan huollosta: Merinovillavaatteiden hoito.

Additional information

Väri

Musta, Oranssi, Petrooli, Pinkki, Tumman punainen, Tummanharmaa, Tummanlila, Tummansininen, Tummanvihreä