Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki hupulla ADELE

Kotimainen, pitkä villakangastakki hupulla on tyylikäs ja monikäyttöinen hankinta. Takista on monta värivaihtoehtoa, löydät varmasti tyyliisi sopivan.

343,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Trendikäs villakangastakki hupulla

Lämmin ja monikäyttöinen pitkä Adele-villakangastakki hupulla on pehmeää 100% villaa. Värivaihtoehtoja on useita. Takin leikkaukset tekevät takista naisellisen, mutta samalla rennon.  Hupullinen villakangastakki on myös lämmin ja trendikäs. Takissa on pitkä vetoketju, jonka voi avata sekä ylhäältä että alhaalta. Vetoketjussa on lisäksi korumaisen tyylikkäät vetimet.

Ja tietenkin taskut, voiko ilman niitä tulla toimeen?

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Italiassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä. Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Vastuullista kotimaista valmistusta.

Vinkkejä pukeutumiseen

Villakangastakki on sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle. Vaikka keittovilla on tiivistä, niin kovalla tuulella takista pääsee tuuli läpi. Käytä silloin ohutta kevytuntuva takkia villan alla ja pysyt ihanasti lämpimänä. Samoin kovemmilla pakkasilla kannattaa suosia kerrospukeutumista,  ”Adelen” alle joko toinen villakangastakki tai ohut untuvatakki.

Villakangastakki on mahdollista tilata myös vuorillisena. Vuori on ohut ja joustava, sen hinta takkiin lisättynä on 30 €.  Verkkokauppaan on tulossa ostomahdollisuus takin vuorelle, mutta tällä hetkellä ota yhteyttä [email protected]

Toimitus

Toimitusaika tilauksesta ommeltavissa takeissa on 1-2 viikkoa ja mittatilaustakkien toimitusaika 2-4 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?

Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona.

Tilaa ilmainen mallitilkku!

Hoito-ohje

Tutustu tarkemmin tästä!

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Tuoteosasto

hupulla

Väri

Musta, Oranssi, Petrolinsininen, vaalea, Vaaleanharmaa, Vihreä