Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki hupulla ADELE

Kotimainen, pitkä villakangastakki hupulla on tyylikäs ja monikäyttöinen hankinta. Takista on monta värivaihtoehtoa, löydät varmasti tyyliisi sopivan.

343,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Trendikäs villakangastakki hupulla

Lämmin ja monikäyttöinen pitkä Adele-villakangastakki hupulla on pehmeää 100% villaa. Värivaihtoehtoja on useita. Takin leikkaukset tekevät takista naisellisen, mutta samalla rennon.  Hupullinen villakangastakki on myös lämmin ja trendikäs. Takissa on pitkä vetoketju, jonka voi avata sekä ylhäältä että alhaalta. Vetoketjussa on korumaisen tyylikkäät vetimet. Takissa on tietenkin myös taskut, voiko ilman niitä tulla toimeen?

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Italiassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä. Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Vastuullista kotimaista valmistusta.

ADELE-villakangastakkia saa myös ilman huppua ja kauluksella!

Villakangastakista saa entistä lämpimämmän tilaamalla siihen vuoren. Vuori ostetaan erikseen sen ADELE-villakangastakin kanssa, johon se halutaan ommeltavaksi. Tilaa vuori ADELE-takkiisi tästä!

Haluatko takin täysin omilla mitoillasi? Tee mittatilaus! Myymälässä valmiina oleviin vaatteisiin voimme tehdä hihojen, lahkeiden tai helman lyhennyksen tai kavennuksia sivusaumoihin. Tilauksesta ommeltat vaatteet voimme tehdä yksilöllisesti, juuri sinulle. Mittatilaus ostetaan yhdessä sen vaatteen kanssa, johon muutokset tulevat. Siirry mittatilaukseen tästä!

Vinkkejä pukeutumiseen

Villakangastakki on sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle. Vaikka keittovilla on tiivistä, niin kovalla tuulella takista pääsee tuuli läpi. Käytä silloin ohutta kevytuntuva takkia villan alla ja pysyt ihanasti lämpimänä. Samoin kovemmilla pakkasilla kannattaa suosia kerrospukeutumista. ADELE-takin alle mahtuu vaikkapa toinen villakangastakki tai ohut untuvatakki.

Toimitus

Toimitusaika tilauksesta ommeltavissa takeissa on 1-2 viikkoa ja mittatilaustakkien toimitusaika 2-4 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?

Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona tilaamalla ilmainen mallitilkku!

Jos haluat kysyä tuotteesta, lähetä viestiä asiakaspalveluun [email protected]. Autamme mielellämme!

Hoito-ohje

Tutustu tarkemmin tästä!

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Tuoteosasto

hupulla

Väri

Musta, Oranssi, Petrolinsininen, Punainen, vaalea, Vaaleanharmaa, Vihreä