Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki kauluksella ADELE

Pitkä villakangastakki kauluksella on tyylikäs ja monikäyttöinen ulkovaate kylmään kauteen.  Kauluksellisesta, pitkästä villakangastakista on monta värivaihtoehtoa. Tutustu väreihin  ja voit tilata ilmaisen värimallin täältä:  Tilaa ilmainen mallitilkku!.

313,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Ajattoman tyylikäs pitkä villakangastakki

ADELE on ajaton ja monikäyttöinen pitkä villakangastakki. Materiaali on pehmeän napakkaa 100% villaa. Valittavana on useita värejä.

Olen suunnitellut takin tyylikkään rennoksi, unohtamatta käyttömukavuutta. Takissa on pitkä vetoketju, jonka voi kätevästi avata sekä ylä- että alapäästä. Vetoketjussa on kauniina yksityiskohtana korumaisen tyylikkäät vetimet, sekä eleettömän siistit mutta aina niin tarpeelliset taskut.

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Euroopassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä.

Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Tuotteemme edustavat vastuullista, kotimaista valmistusta.

Keittovilla pitää lämpimänä, tilaa halutessa vuorillisena

Pitkä villakangastakki on sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle. Vaikka keittovilla on tiivistä, niin kovalla tuulella takista pääsee tuuli läpi. Käytä silloin ohutta kevytuntuva takkia villan alla ja pysyt ihanasti lämpimänä. Samoin kovemmilla pakkasilla kannattaa suosia kerrospukeutumista – sujauta tällöin ”Adelen” alle joko toinen villakangastakki tai ohut untuvatakki.

Pitkä villakangastakki on mahdollista tilata myös vuorillisena. Vuori on ohut ja joustava, sen hinta takkiin lisättynä on 30 €. Verkkokauppaan on tulossa ostomahdollisuus takin vuorelle, mutta tällä hetkellä voit tilata sen ottamalla yhteyttä meihin: [email protected]

Toimitusaika

Muutamia kokoja on valmiina ja  suurimman osan villakangastakeista ompelemme ekologisesti vasta tilauksesta. Tilauksesta ommeltavan takin toimitusaika on 1-2 viikkoa. Mittatilausvaatteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Mustasta villakangastakista on valmiina koot XL ja XXL ja vaaleasta koot M ja L, toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Askarruttaako villakangastakin väri ja materiaali?

Tutustu rauhassa väriin ja materiaaliin kotona.

Tilaa ilmainen mallitilkku!

Hoito-ohje

Villa on ihanan helppo materiaali, tuuleta usein ja pese hyvin harvoin.

Tutustu tarkemmin tästä!

 

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Materiaali

100% villa

Alkuperämaa

Suunniteltu ja tehty Turussa

Väri

Musta, Oranssi, Petrolinsininen, vaalea, Vihreä