Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki hupulla, keskipitkä AADA

Aada-villakangastakki on tyylikäs, ajaton ja monikäyttöinen hankinta. Hupullista Aada-mallia on saatavana oranssina, vihreänä, petrolinsinisenä ja mustana. Tilaa oma luottotakkisi!

298,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Hupullinen villakangastakki

Tyylikkään rento ja  ajaton villakangastakki hupulla on 100% villaa.  “Aada” -villakangastakissa on keskipitkä pituus, hieman yli lanteiden.  Kaavoitettu aikuiselle naiselle hieman A-linjaisena, hoikentavat pystyleikkaukset ja  käytännölliset taskut. Huppu on kaksinkertaista villakangasta ja pysyy mukavasti päässä. Mustassa, myös alhaaltapäin avattavassa vetoketjussa on tyylikkäät vetimet yksityiskohtana.

Ympärivuotinen käyttövaate, joka kestää vuodesta toiseen. Antaa ihanasti lämpöä myös välitakkina ohuemman ulkotakin tai sadetakin alla.

Vaatteen huolto
Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Muotoile ja venyttele takki kosteana muotoonsa.

Tutustu hoito-ohjeisiin tarkemmin tästä!

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää, tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa ja mittatilauksissa 2-4 viikkoa. Myymälässä on valmiina vain mallikoot ja pääsääntöisesti villakangastakit valmistetaan ekologisesti tilauksesta.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona ja tilaa ilmainen mallitilkku!

Lisätiedot

Väri

Musta, Oranssi, Petrolinsininen, Vihreä

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus