Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki hupulla, keskipitkä AADA

Kotimainen keskipitkä villakangastakki on tyylikäs, ajaton ja monikäyttöinen hankinta. Hupullista Aada-mallia on saatavana oranssina, vihreänä, petrolinsinisenä ja mustana.

298,00 

Poista
JAA YSTÄVILLESI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Hupullinen villakangastakki

Tyylikkään rento ja  ajaton villakangastakki hupulla on 100% villaa.  Mustassa, myös alhaaltapäin avattavassa vetoketjussa on tyylikkäät vetimet yksityiskohtana.

“Aada” -villakangastakissa on keskipitkä pituus, hieman yli lanteiden.  Kaavoitettu aikuiselle naiselle hieman A-linjaisena, hoikentavat pystyleikkaukset ja  käytännölliset taskut.  Ympärivuotinen käyttövaate, joka kestää vuodesta toiseen. Antaa ihanasti lämpöä myös välitakkina ohuemman ulkotakin tai sadetakin alla.

Vaatteen huolto
Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Muotoile ja venyttele takki kosteana muotoonsa.

Tutustu tarkemmin tästä!

Toimitus
Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää, tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa ja mittatilauksissa 2-4 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?
Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona.

Tilaa ilmainen mallitilkku!

Lisätiedot

Väri

Musta, Oranssi, Petrolinsininen, Vihreä

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus