Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki hupulla, keskipitkä AADA

AADA-villakangastakki on tyylikäs, ajaton ja monikäyttöinen hankinta. Hupullista mallia on saatavana oranssina, vihreänä, petrolinsinisenä ja mustana. Tilaa oma luottotakkisi!

298,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Lämmin villakangastakki hupulla

Tyylikkään rento ja  ajaton villakangastakki hupulla on 100% villaa. AADA-villakangastakissa on keskipitkä pituus, hieman yli lanteiden.  Kaavoitettu aikuiselle naiselle hieman A-linjaisena, hoikentavat pystyleikkaukset ja  käytännölliset taskut. Huppu on kaksinkertaista villakangasta ja pysyy mukavasti päässä. Mustassa, myös alhaaltapäin avattavassa vetoketjussa on tyylikkäät vetimet yksityiskohtana.

Tässä on todellinen ympärivuotinen käyttövaate, joka kestää vuodesta toiseen. Takki antaa ihanasti lämpöä myös välitakkina ohuemman ulkotakin tai sadetakin alla.

Jos etsit AADA-villakangastakkia ilman huppua, paina tästä!

Haluatko takin täysin omilla mitoillasi? Tee mittatilaus! Myymälässä valmiina oleviin vaatteisiin voimme tehdä hihojen, lahkeiden tai helman lyhennyksen tai kavennuksia sivusaumoihin. Tilauksesta ommeltat vaatteet voimme tehdä yksilöllisesti, juuri sinulle. Mittatilaus ostetaan yhdessä sen vaatteen kanssa, johon muutokset tulevat. Siirry mittatilaukseen tästä!

Vaatteen huolto

Tuuletus raikastaa villavaatteesi. Pesu vain tarvittaessa, vaatteesta voi pestä myös vain likaisen kohdan. Pesu käsin tai koneessa villanpesuohjelmalla ja nestemäisellä pesuaineella. Muotoile ja venyttele takki kosteana muotoonsa.

Tutustu hoito-ohjeisiin tarkemmin tästä!

Toimitus

Toimitusaika valmiina olevilla tuotteilla 2-4 arkipäivää, tilauksesta ommeltavissa 1-2 viikkoa ja mittatilauksissa 2-4 viikkoa. Myymälässä on valmiina vain mallikoot ja pääsääntöisesti villakangastakit valmistetaan ekologisesti tilauksesta.

Askaruttaako väri ja materiaali?

Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona ja tilaa ilmainen mallitilkku!

Lisätiedot

Väri

Musta, Oranssi, Petrolinsininen, Punainen, Vihreä

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus