Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki AADA keskipitkä

Keskipitkä AADA-villakangastakki on monikäyttöinen. Takissa on tyylikkäät leikkaukset,  pitkä vetoketju ja taskut. Kylmillä ilmoilla ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku. Klasikkotakki on 100% villaa. Takissa on kätevä 2-lukkoinen vetoketju, joka avautuu myös alhaalta.

244,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Ympärivuotiseen käyttöön tyylikäs villakangastakki

Ajaton ja monikäyttöinen AADA-villakangastakki on 100% pehmeää villaa. Takin leikkaukset tekevät siitä naisellisen tyylikkään, mutta samalla  farkkutakkimaisen rennon. Takissa on pitkä vetoketju ja yksityiskohtina viimeistellyt vetimet, vetoketju on kaksi lukkoinen, joten se aukeaa myös alhaaltapäin. Ja tietenkin  taskut, voiko ilman niitä tulla toimeen?

Kylmempiin ilmoihin ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku. Sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle!

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Italiassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä. Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Vastuullista kotimaista valmistusta.

Jos etsit AADA-villakangastakkia hupulla, paina tästä!

Haluatko takin täysin omilla mitoillasi? Tee mittatilaus! Myymälässä valmiina oleviin vaatteisiin voimme tehdä hihojen, lahkeiden tai helman lyhennyksen tai kavennuksia sivusaumoihin. Tilauksesta ommeltat vaatteet voimme tehdä yksilöllisesti, juuri sinulle. Mittatilaus ostetaan yhdessä sen vaatteen kanssa, johon muutokset tulevat. Siirry mittatilaukseen tästä!

Toimitus

Ommellaan tilauksesta. Toimitusaika 1-2 viikkoa. Mittatilaustakkien toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Askaruttaako väri ja materiaali?

Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona.

Tilaa ilmainen mallitilkku

Hoito-ohje

Tutustu tarkemmin tästä!

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Väri

Musta, Petrolinsininen, Punainen, Tumma lila