Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki kauluksella ADELE

Pitkä ADELE-villakangastakki kauluksella on tyylikäs ja monikäyttöinen ulkovaate. Takin leikkaukset tekevät mallista kauniisti istuvan ja kaulus on hyvin suojaava. Kauluksellisesta, pitkästä villakangastakista on monta värivaihtoehtoa. Voit myös tilata ilmaisen värimallin tilaa ilmainen mallitilkku!.

313,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Ajattoman tyylikäs pitkä villakangastakki

ADELE on ajaton ja monikäyttöinen pitkä villakangastakki. Leikkaukset tekevät takista kauniisti istuvan. Kauluksen korkeus ja väljyys ovat juuri sopivan mittaisia suojaamaan kaulaa ja niskaa. Alle mahtuu pieni huivi tai kauluksen päälle on helppo kietaista paksumpi huivi. Taskut ovat tilavat ja siististi saumaan upotetut.  Materiaali on pehmeän napakkaa 100% villaa. Valittavana on useita värejä.

Olen suunnitellut takin tyylikkään rennoksi, unohtamatta käyttömukavuutta. Takissa on pitkä musta vetoketju, jonka voi kätevästi avata sekä ylä- että alapäästä. Vetoketjussa on kauniina yksityiskohtana korumaisen tyylikkäät vetimet. 

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Euroopassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä.

Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Tuotteemme edustavat vastuullista, kotimaista valmistusta.

ADELE-villakangastakkia saa myös ilman kaulusta tai hupulla!

Keittovilla pitää lämpimänä

Pitkä villakangastakki on sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle. Vaikka keittovilla on tiivistä, niin kovalla tuulella takista pääsee tuuli läpi. Käytä silloin ohutta kevytuntuva takkia villan alla ja pysyt ihanasti lämpimänä. Samoin kovemmilla pakkasilla kannattaa suosia kerrospukeutumista – sujauta tällöin ADELE-takin alle joko toinen villakangastakki tai ohut untuvatakki.

Villakangastakista saa entistä lämpimämmän tilaamalla siihen vuoren. Vuori ostetaan erikseen sen ADELE-villakangastakin kanssa, johon se halutaan ommeltavaksi. Tilaa vuori ADELE-takkiisi tästä!

Toimitusaika

Muutamia kokoja on valmiina ja  suurimman osan villakangastakeista ompelemme ekologisesti vasta tilauksesta. Tilauksesta ommeltavan takin toimitusaika on 1-2 viikkoa. Mittatilausvaatteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Askarruttaako väri ja materiaali?

Tutustu väriin ja materiaaliin rauhassa kotona tilaamalla ilmainen mallitilkku!

Jos haluat kysyä tuotteesta, lähetä viestiä asiakaspalveluun [email protected]. Autamme mielellämme!

Hoito-ohje

Villa on ihanan helppo materiaali, tuuleta usein ja pese hyvin harvoin.

Tutustu tarkemmin tästä

Asiakaspalautteita ADELE-villakangastakista:

“Hei, mulla on kolme teidän tekemää takkia (musta, petroli ja punainen). Kaksi niistä teetetty mittojen mukaan. Haluaisin tilkut nettisivujen tummasta petrolista ja oranssista. Ihan parhaita luottovaatteita ovat <3

Pitänyt olen tosi paljon, nytkin koko ajan. Hyvin on pitänyt mitat ja muodon tämä kangas sekä ollut kestävä. Vieläkin kainalot mukana, vaikka ohenemaa kyllä jo on. Pitomäärään nähden hämmästyttävä kesto.” – Auli –

”Dama Design takki istuu hyvin, on sopivan kokoinen ja kaunis punainen väri. Dama Design -villakangastakit ovat ajattoman tyylikkäitä, joille on paljon käyttöä ympäri vuoden. Halutessaan selkeästi muotoiltuun takkiin saa vaihtelevuutta esimerkiksi erivärisillä huiveilla. Tällekin takille tulee paljon käyttöä niin kuin minulla jo olevasta mustasta takista.” – Marjatta

”Minulla on punainen ADELE pyöreällä pääntiellä. Ihana vaate! Voisinko tilata muutoin samanlaisen takin paitsi tummansinisenä ja korkealla kauluksella? Kyllä on mieluinen ja mainio näillä keleillä, kun joutuu kulkemaan sadetta pitävässä takissa, niin villa lämmittää ihanasti välissä. Ja silti on sitten pukeissa. :)” – Helena

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Materiaali

100% villa

Alkuperämaa

Suunniteltu ja tehty Turussa

Väri

Musta, Oranssi, Petrolinsininen, Punainen, Sininen kuviollinen, vaalea, Vihreä