Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Villakangastakki AADA keskipitkä

Keskipitkä AADA-villakangastakki on monikäyttöinen ja ympäri vuoden käytettävä jakkutakki. Takissa on tyylikkäät leikkaukset,  pitkä vetoketju ja taskut. Kylmillä ilmoilla ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä tyylikäs ulkojakku. Klasikkotakki on 100% villaa. Takissa on kätevä 2-lukkoinen vetoketju, joka avautuu myös alhaalta.

244,00 

JAA YSTÄVILLESI

Yli 100,00 € ostoksiin

ilmainen toimitus!

Kuvaus

Ympärivuotiseen käyttöön tyylikäs villakangastakki

Keskipitkä AADA-villakangastakki on samaan aikaan tyylikäs ja rento. Takin leikkausten ansiosta se on naisellisen tyylikäs mutta samalla farkkutakkimaisen rento. Ajaton ja monikäyttöinen AADA-villakangastakki on materiaaliltaan 100% pehmeää villaa. Takissa on pitkä kaksilukkoinen vetoketju, joten se voidaan avata joko ylhäältä tai alhaalta päin. Takissa on myös taskut, jotka tuovat käytännöllisyyttä ja helppoutta arkeen, kun pikkutavarat pysyvät vaivattomasti mukana kiireisenkin arjen menojen keskellä. Keskipitkä AADA-villakangastakki on on todellinen arjen luottovaate!

AADA-villakangastakille riittää käyttöä ympäri vuoden. Kylmempiin ilmoihin se on aivan ihana sisäjakku ja ilmojen lämmettyä se menee tyylikkäänä ulkotakkina. Sadesäällä tai kylmimpinä päivinä se on mitä loistavin kerrospukeutumiseen tuomaan lisälämpöä.

Jos haluat villakangastakin hupulla, voisi tämä hupullinen versio AADA-villakangastakista olla sinua varten. Meiltä löytyy hupullisena myös pidemmän mallinen ADELE-villakagastakki, siihen pääset tutustumaan tästä.

Materiaali

Laadukas ja kestävä villakangas on valmistettu EU:ssa. Villalla on myös valmistajan RWS (Responsible Wool Standard) sertifikaatti. Villan vahvuus vaihtelee, jokainen erä on hieman erilainen, vaikka samaan lopputulokseen pyritäänkin. Muun muassa lampaan kasvupaikka, ravinto ja keritsemisaika vaikuttavat villan paksuuteen sekä huopumiseen. 

Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja ommellaan vastuullisena lähituotantona Suomessa, Turussa. Koko meidän mallistollemme on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. 

Takki omilla mitoillasi juuri sinulle sopivana

Haluatko takin täysin omilla mitoillasi? Tee mittatilaus! Myymälässä valmiina oleviin vaatteisiin voimme tehdä hihojen, lahkeiden tai helman lyhennyksen tai kavennuksia sivusaumoihin. Tilauksesta ommeltavat vaatteet voimme tehdä yksilöllisesti, juuri sinulle. Mittatilaus ostetaan yhdessä sen vaatteen kanssa, johon muutokset tulevat. Siirry mittatilaukseen tästä!

Toimitus

Myymälässä valmiina olevien tuotteidemme toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Tilauksesta ommeltavien tuotteidemme toimitusaika on taas 1-2 viikkoa. Mittatilaustyönä omm eltavien vaatteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Punainen AADA-takki on saatavilla ennakkotilauksena ja kysy myös muita keittovillan värejämme tähän malliin sähköpostilla [email protected].

Askarruttaako väri ja materiaali?

Halutessasi lähetämme sinulle ensin ilmaisen mallitilkun kotiisi niin pääset tutustumaan väriin ja materiaaliin rauhassa. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteesta, laita vain viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Tilaa ilmainen mallitilkku tästä!

Hoito-ohje

Pääset tutustumaan takin hoito-ohjeeseen tarkemmin tästä!

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, Mittatilaus

Väri

Musta, Petrolinsininen, Punainen, Tumma lila