Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Kotimaiset ekologiset vaatteet - kestävää kauneutta pukeutumiseen

Dama Designin kotimaiset, ekologiset vaatteet edustavat suomalaista designia, laadukkaita materiaaleja, sekä kestävää ja ekologista elämäntapaa. Asiakkaamme ovat suomalaisia naisia, jotka haluavat pukeutua vartalotyyppinsä mukaisesti istuviin, rennon tyylikkäisiin ja ekologisiin vaatteisiin.

Dama Designin vaate on kaunis ja yksilöllinen, tuoden esiin kantajansa luonnollisen kauneuden ja vartalon parhaat piirteet. Vaate kestää kulutusta ja aikaa. Koko mallistomme valmistetaan Suomessa.

Kotimaiset naisten vaatteet - ajaton tyyli pukee sinua

Dama Design on suomalainen vaatebrändi, jonka toimintaa ohjaa vastuullisuus ja ekologisuus. Samalla meille on yhtä tärkeää suunnitella vaatteita, joita asiakkaamme rakastavat, käyttävät, huoltavat ja pitävät hyvänä. Meillä on hyvin laajasti värivaihtoehtoja ja kiinnitämme paljon huomiota vaatteiden istuvuuteen. Mallistosta löytyy sopivat vaatteet monelle vartalotyypille.

“Suunnittelijana tavoitteeni on suunnitella kauniita, ajattomia, kestäviä ja ekologisia vaatteita. Pyrin tuomaan kauneutta arkeen eettisesti tuotetuilla, hyvin istuvilla ja laadukkailla tuotteilla. “

Luonto ja kestävä design innoittajanamme

Dama Designin missio on aina ollut yhdistää ekologisempi, kestävämpi elämäntapa ja kotimaiset naisten vaatteet. Laadukas ja monikäyttöinen vaate,  jota hoidetaan oikein, näyttää hyvältä ja kestää vuosikausia. Haluamme olla kotimainen vaatemerkki, joka johdattaa pois pikamuodin elämäntavasta kohti kestävämpiä, ajattoman tyylikkäitä pukeutumisratkaisuja.

Suunnittelemme ajattomia vaatteita luonnonmateriaaleista niin arki- ja työpukeutumiseen kuin myös juhliin. Luonnonmateriaalit paitsi tuntuvat hyvältä ja kestävät käytössä, ne hengittävät ja vaikuttavat osaltaan hyvinvointiimme. Sillä, mikä ihoamme ympäröi vuorokauden ympäri, on väliä.

“Kuuntelen herkällä korvalla asiakkaitani malliston kehittelyssä. Siten voimme yhdessä ratkaista haasteita, joita pukeutuminen aina välillä tuottaa. Samalla teemme yhdessä ekotekoja, kun vaatteelle saadaan pitkä ja aktiivinen käyttöaika.

Myymälämme palvelee sinua Turun keskustassa

Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan yksilölliseen, naistenvaatemallistoomme. Viihtyisä myymälämme sijaitsee aivan Turun keskustassa, torin vieressä Forum Korttelissa.

Teemme myös uniikkeja ja ekologisia työasuja

Toteutamme toiveidenne mukaan yksilölliset työasut asiakaspalveluun, tarjoiluun, messuille tai mainoskuvauksiin. Valmiista työasumallistostamme löytyy myös useita vaihtoehtoja!

5/5

“Kun löytää kivan mallin niin yhdessä katsotaan istuvuus. Saa pidemmät hihat tai lahkeet, vaate on varmasti juuri omalle kropalle sopiva. Päällä hyvältä tuntuvat materiaalit ja ihana värivalikoima. Isona plussana paikallinen valmistus. Aivan mahtava henkilökunta. Viidestä tähdestä annan kuusi.”

– Pia, myymälän asiakas –

5/5

“Kiitos puserolähetyksestä! Paketti oli niin kauniisti paketoitu ja puserot ovat aivan ihania käyttövaatteita. Väritkin osuivat nappiin, se v-aukkoinen juuri oikean värinen viininpunainen  housupukuuni. Ja koko on juuri minulle sopiva.
Kiitos oikein paljon ja hyvää syksyä!

– Anna-Maria, verkkokauppa-asiakas –

Suomalaiset design-vaatteet mittojesi mukaan

Millainen vaate toimii tärkeänä osana vaatekaappiasi jopa vuosikymmeniä? Sellainen, joka vastaa täysin mittojasi ja mieltymyksiäsi, ja on lisäksi valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista.

Siksi sinulla on mahdollisuus tilata meiltä myös kotimaiset ekologiset vaatteet, jotka on valmistettu täysin mittojesi mukaan, lempivärissäsi. Teemme sinulle pitkäikäisen ja monikäyttöisen vaatteen, josta tulee vaatekaappisi tärkeä kulmakivi.

Dama Design -vaate on...

Vaatteemme ovat persoonallisia, naisellisia ja klassisia. Näin ne kestävät aikaa, eivätkä hätkähdä muuttuvista muotivillityksistä.

Valitsemme vaatteidemme raaka-aineiksi korkealaatuisia luonnonmateriaaleja, jotka tuntuvat hyvältä, säilyttävät ryhdin ja kestävät oikein hoidettuina pitkään.

Vartaloita on niin monenlaisia, ja harvalle istuu se valtavirran vaatemalli. Me huomioimme suunnittelussa eri vartalotyypit ja ohjaamme oikean mallin valinnassa.

Käytämme laadukkaita, luonnonmateriaaleja ja suunnittelemme ajattomia malleja. Vaatteemme valmistetaan Suomessa, pienissä erissä.

Vaatteemme valmistetaan hengittävistä luonnonmateriaaleista lähituotantona, pitkää käyttöä varten. Ekologisuus on tärkein arvomme.

Klassiset vaatemallimme sopivat asusteita vaihtelemalla niin arkisempaan kuin juhlavampaan käyttöön, niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Dama Design on saanut innoituksensa kotimaisesta luonnosta, ja sekä vaatteiden suunnittelu sekä valmistus tapahtuvat Suomessa.

Laaja värivalikoima, hyvä istuvuus ja materiaalit tekevät vaatteistamme ikisuosikkeja. Valmistamme myös tilausvaatteita mittojen mukaan.