Saat yli 100 €:n ostoksiin ilmaisen toimituksen!

Kotimaiset vastuulliset vaatteet - kestävää kauneutta pukeutumiseen

kotimainen-naisten-vaatemyymala-mekko-damadesignturku

Myymälämme palvelee sinua Turun keskustassa

Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan yksilölliseen, naistenvaatemallistoomme. Viihtyisä myymälämme sijaitsee aivan Turun keskustassa, torin vieressä Forum Korttelissa.

Teemme myös uniikkeja ja ekologisia työasuja

Toteutamme toiveidenne mukaan yksilölliset työasut asiakaspalveluun, tarjoiluun, messuille tai mainoskuvauksiin. Valmiista työasumallistostamme löytyy myös useita vaihtoehtoja!

5/5

“Adele takki, tilannut jos toistamiseen on ihana, laadukas ja kotimainen käsityönä valmistettu ❣️ Vastaa kokoa. Ihan paras takki ikinä, rento mutta tyylikäs!”

– Marjut –

5/5

“Kiitos puserolähetyksestä! Paketti oli niin kauniisti paketoitu ja puserot ovat aivan ihania käyttövaatteita. Väritkin osuivat nappiin, se v-aukkoinen juuri oikean värinen viininpunainen  housupukuuni. Ja koko on juuri minulle sopiva. Kiitos oikein paljon ja hyvää syksyä!

– Anna-Maria –

Kotimaiset naisten vaatteet - ajaton tyyli pukee sinua

Dama Design on suomalainen vaatebrändi, jonka toimintaa ohjaa vastuullisuus ja ekologisuus. Samalla meille on yhtä tärkeää suunnitella vaatteita, joita asiakkaamme rakastavat, käyttävät, huoltavat ja pitävät hyvänä. Meillä on hyvin laajasti värivaihtoehtoja ja kiinnitämme paljon huomiota vaatteiden istuvuuteen. Mallistosta löytyy sopivat vaatteet monelle vartalotyypille.

Suunnittelen ajattomia vaatteita luonnonmateriaaleista arki- ja työpukeutumiseen sekä juhlaan vaatteita, joilla on paljon muutakin käyttöä.

“Suunnittelijana tavoitteeni on suunnitella kauniita, ajattomia, kestäviä ja ekologisia vaatteita. Pyrin tuomaan kauneutta arkeen eettisesti tuotetuilla, hyvin istuvilla ja laadukkailla tuotteilla. “

Luonto ja kestävä design innoittajanamme

Dama Designin missio on aina ollut yhdistää ekologisempi, kestävämpi elämäntapa ja kotimaiset naisten vaatteet. Laadukas ja monikäyttöinen vaate,  jota hoidetaan oikein, näyttää hyvältä ja kestää vuosikausia. Haluamme olla kotimainen vaatemerkki, joka johdattaa pois pikamuodin elämäntavasta kohti kestävämpiä, ajattoman tyylikkäitä pukeutumisratkaisuja.

 Luonnonmateriaalit  tuntuvat hyvältä, kestävät käytössä, ovat hengittäviä päällä ja vaikuttavat osaltaan hyvinvointiimme. Sillä, mikä ihoamme ympäröi vuorokauden ympäri, on väliä.

“Kuuntelen herkällä korvalla asiakkaitani malliston kehittelyssä. Siten voimme yhdessä ratkaista haasteita, joita pukeutuminen aina välillä tuottaa. Samalla teemme yhdessä ekotekoja, kun vaatteelle saadaan pitkä ja aktiivinen käyttöaika.

Suomalaiset design-vaatteet mittojesi mukaan

Millainen vaate toimii tärkeänä osana vaatekaappiasi jopa vuosikymmeniä? Sellainen, joka vastaa yksilöllisiä mittojasi ja mieltymyksiäsi ja on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista.

Siksi sinulla on mahdollisuus tilata meiltä myös kotimaiset ekologiset vaatteet, jotka on valmistettu  mittojesi mukaan, lempivärissäsi. Teemme sinulle pitkäikäisen ja monikäyttöisen vaatteen, josta tulee vaatekaappisi tärkeä kulmakivi.

Dama Design -vaate on...

Vaatteemme ovat persoonallisia, naisellisia ja klassisia. Näin ne kestävät aikaa, eivätkä hätkähdä muuttuvista muotivillityksistä.

Valitsemme vaatteidemme raaka-aineiksi korkealaatuisia luonnonmateriaaleja, jotka tuntuvat hyvältä, säilyttävät ryhdin ja kestävät oikein hoidettuina pitkään.

Vartaloita on niin monenlaisia, ja harvalle istuu se valtavirran vaatemalli. Me huomioimme suunnittelussa eri vartalotyypit ja ohjaamme oikean mallin valinnassa.

Käytämme laadukkaita, luonnonmateriaaleja ja suunnittelemme ajattomia malleja. Vaatteemme valmistetaan Suomessa, pienissä erissä.

Vaatteemme valmistetaan hengittävistä luonnonmateriaaleista lähituotantona, pitkää käyttöä varten. Ekologisuus on tärkein arvomme.

Klassiset vaatemallimme sopivat asusteita vaihtelemalla niin arkisempaan kuin juhlavampaan käyttöön, niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Dama Design on saanut innoituksensa kotimaisesta luonnosta, ja sekä vaatteiden suunnittelu sekä valmistus tapahtuvat Suomessa.

Laaja värivalikoima, hyvä istuvuus ja materiaalit tekevät vaatteistamme ikisuosikkeja. Valmistamme myös tilausvaatteita mittojen mukaan.